|

Fenerbahçe İstanbul canlı izle! FB İST maçı canlı

Fenerbahçe İstanbul (FB-İST) canlı izle. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında bu akşam Fenerbahçe İstanbul canlı izlemek ya da maçı canlı takip etmek için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
14:57 - 16/01/2018 Salı
Güncelleme: 15:09 - 16/01/2018 Salı
IHA
 Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe İstanbul (FB-İST​) canlı izlemek için haberimize bakınız.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe İstanbul (FB-İST​) canlı izlemek için haberimize bakınız.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe İstanbul (FB-İST) canlı izlemek için haberimize bakınız. Fenerbahçe, İstanbulspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçı hazırlıklarını tamamladı. Fenerbahçe, yarın İstanbulspor ile deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçı hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından bugün Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı çalışma ile tamamladı. Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 15.00’da başladı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Pas çalışmalarının ardından dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla süren antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

İSTANBULSPOR FENERBAHÇE
MAÇI SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası devam ediyor. 16. Tur 2. Maç programında İstanbulspor ve Fenerbahçe karşılaşması atv'de ekrana geliyor. Salı günü Atatürk Olimpiyat Stadyum'unda oynanacak ve atv ekranından naklen yayınlanacak karşılaşma saat 20.30′da başlayacak.

İSTANBULSPOR FENERBAHÇE CANLI TAKİP
:

Fenerbahçe'nin Antalya kampı sona erdi

Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısı için Antalya'da yaptığı hazırlık kampını tamamladı. Sarı-lacivertliler, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde 5 Ocak'ta başladığı kampta 9 gün boyunca ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü. Kampta, takımda düşünülmeyen Hollandalı oyuncu Robin van Persie ile Ozan Tufan yer almadı. Hollandalı golcü oyuncu Vincent Janssen ise sakatlığından dolayı kamp boyunca takımdan ayrı çalıştı. Fenerbahçe, kampta bir hazırlık maçı yaptı. Sarı-lacivertliler, Arnavutluk ekibi Kukesi ile 2-2 berabere kaldı.


Kukesi ile yaptığı maçın ardından yola çıkan sarı-lacivertli kafile, Antalya Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla İstanbul'a hareket etti. Fenerbahçe, bir günlük iznin ardından, İstanbulspor'la yapacağı Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına 15 Ocak Pazartesi günü başlayacak.

#Fenerbahçe İstanbul canlı izle
#İstanbul
#Fenerbahçe
#Fenerbahçe İstanbul canlı
#FB İST Canlı
#Ziraat Türkiye Kupası
6 yıl önce
default-profile-img