|

Fenerbahçe Krasnodar maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Krasnodar maçı hangi kanalda sorusu bugün en çok merak edilen soruların başında yer alıyor. Deplasmanda Krasnodar’a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe kendi evinde Krasnodar ile karşılaşacak. Avrupa kupalarında iç sahada oynadığı son 9 maçı da kaybetmeyen Fenerbahçe, seriyi sürdürerek rakibini yenmek istiyor. Peki bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Krasnodar maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Maç şifreli mi oluyor? İşte Fenerbahçe Krasnodar maçına ait tüm bilgiler…

Yeni Şafak
10:29 - 22/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:28 - 22/02/2017 Çarşamba
Diğer
Fenerbahçe Krasnodar maçı hangi kanalda?
Fenerbahçe Krasnodar maçı hangi kanalda?

Avrupa Ligi'nde 216. maçına çıkacak olan ve son 32 turunda Rusya'nın Krasnodar takımıyla karşılaşan Fenerbahçe, 1-0'ın rövanşında kendi evinde Krasnodar ile karşılaşacak. Hazırlıklarını tamamlayan ve maç saatini bekleyen sarı lacivertliler, son zamanlarda gösterdiği kötü performansı bu akşam kırmak istiyorlar. Takımını yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar ise maçın hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağını merak ediyor. Bizler de sizler için Fenerbahçe Krasnodar maçına ait tüm bilgileri araştırdık. İşte Fenerbahçe Krasnodar maçına ait tüm bilgiler…



Fenerbahçe bu akşam Krasnodar ile saat 20.00'de karşılaşacak. Maç, Tivibu Spor 2 ekranlarından canlı ve şifreli

izlenecek.





Avrupa kupalarındaki 216. maçına çıkan ve 42. sezonunu geçiren Fenerbahçe, Rus rakibini yenerek mutlu sona ulaşmak istiyor. Süper Lig'de de alınan kötü sonuçların ardından üzerindeki bulutları dağıtmak isteyen sarı lacivertliler, bu maçı çıkış maçı olarak görüyorlar.



Avrupa kupalarındaki 42. sezonunu geçiren sarı-lacivertli ekip, bugüne dek yaptığı 215 maçta 80 galibiyet, 43 beraberlik ve 92 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 269 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde 319 gol gördü.



İç sahada son 9 maçta mağlup olmadı


Fenerbahçe, Avrupa kupalarında iç sahada oynadığı son 9 maçı kaybetmedi.



Bu sürede 8 galibiyet, 1 beraberlik alan Fenerbahçe, Kadıköy'de son olarak 17 Eylül 2015'te Norveç ekibi Molde'ye 3-1 yenilmişti. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'deki son 7 Avrupa kupası maçını da kazanarak, rakiplerini evine puansız gönderdi.



Fenerbahçe, iç sahada yenilmeme serisi yakaladığı 9 müsabakada savunmasıyla ön plana çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda rakip fileleri 14 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde sadece 3 gol gördü.



İç sahada 107. sınav


Fenerbahçe, taraftarı önünde Avrupa kupalarında 107. sınavını verecek.



Sarı-lacivertliler, 13 Eylül 1959'da Macaristan'ın Csepel takımıyla yaptığı ve 1-1 sona eren ilk Avrupa kupası maçından bu yana iç sahadaki 106 maçta 54 galibiyet aldı. Fenerbahçe, sahasındaki 21 maçtan beraberlikle ayrılırken, 31 müsabakada ise rakiplerine yenildi.



İç saha maçlarında rakip fileleri 157 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesindeki 116 gole engel olamadı.




Fenerbahçe'de Krasnodar maçı hazırlıkları tamamlandı

Fenerbahçe, akşam Rus ekibi Krasnodar ile sahamızda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş karşılaşmasının hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı.


Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde saat 19:00da başlayan ve ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 10 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.


Bu antrenmanla Krasnodar maçının hazırlıklarını tamamlayan Sarı Lacivertli takım, Can Bartu Tesislerinde kampa girdi.



#Fenerbahçe
#Krasnodar
#Hangi kanalda?
7 yıl önce