|

Fenerbahçe-Monaco maçı ne zaman? FB Monaco maç tarihi

Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman oynanacak? Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa'nın Monaco takımıyla eşleşen Fenerbahçe'nin ilk maçı ne zaman oynayacağı belli oldu. UEFA tarafından yapılan resmi açıklamada maçın tarihi belirlendi. Peki Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman?

Yeni Şafak
13:08 - 20/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:12 - 20/07/2016 Çarşamba
Diğer

Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman oynanacak? Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe Monaco maçının tarihi belli oldu. Taraftarlar büyük bir heyecanla maçların ne zaman oynanacağını merak ediyordu.



Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa Birinci Ligi temsilcisi Monaco ile yapacağı ilk maçın tarihi belli oldu.



UEFA'dan yapılan açıklamaya göre İstanbul'da Ülker Stadı'nda oynanacak ilk maç, 27 Temmuz Çarşamba günü saat 21.30'da başlayacak.



Turun Monaco'da yapılacak ikinci maçının tarihi ve saati ise henüz açıklanmadı.



Monaco, Zenit'e 3-1 yenildi

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Fransa Birinci Futbol Ligi ekibi Monaco, hazırlık maçında Rusya'nın Zenit takımına 3-1 mağlup oldu.



İsviçre'nin Montrö kentindeki Chailly Stadı'nda oynanan maçta Monaco, 31. dakikada yıldız futbolcusu Radamel Falcao'nun attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.



İkinci yarıya hızlı başlayan Zenit ise 5 dakika içinde 3 gol buldu. 46 ve 48. dakikalarda Luka Djordjevic, 50. dakikada ise Alexandr Kerzhakov ile Monacofilelerini havalandıran Rus ekip, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.



Fenerbahçe ile Monaco arasındaki ilk maç, 27 Temmuz'da Ülker Stadı'nda oynanacak.




Fenerbahçe-Monaco maçının İstanbul'da oynanmasında bir sakınca yok


Monaco Kulübü idarecileri İstanbul'a geliyor



Fenerbahçe Yönetimi: "Maçın oynanmasına dair herhangi bir problem bulunmamaktadır"



Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Fenerbahçe ile eşleşen Monaconun Türkiyede yaşanan olaylar nedeniyle İstanbula gelmek istemediği iddia edilmişti.


Ancak bugünkü temaslardan sonra Fransa temsilcisinin idarecilerinin İstanbul'a gelerek stad lokasyonu ve otel bakacakları belirtildi.


Sarı-lacivertli kulüp, Monaco maçıyla ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak ilk maçın 26 Temmuz'da İstanbul'da oynanmasının bir sakınca oluşturmadığını belirtti.


Yapılan açıklama şöyle: "Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turundaki rakibimiz AS Monaco ile, önümüzdeki hafta İstanbul'da oynayacağımız karşılaşmayla ilgili olarak, Monaco kulübü yetkilileri bu hafta İstanbul'a gelecekler ve rakibimizin konaklayacağı otelle ilgili ve maça dair diğer işlemleri gerçekleştireceklerdir. Maçın oynanmasına dair herhangi bir problem bulunmamaktadır."




FENERBAHÇE'NİN YENİ SEZON FORMALARI TANITILDI; 110 YILLIK TUTKU


Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni sezonda giyeceği formalar tanıtıldı.


Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni sezon formaları için hazırlanan kampanya için kulübün 110. yılını yaşamasının


gururuyla sloganın, "110 Yıllık Tutku" olarak belirlendiği bildirildi.


Tanıtım kapsamında, 2016-2017 sezonu Fenerbahçe formaları ilk kez, Dünya Fenerbahçeliler Günü olan 19.07'de (yarın) Fenerium mağazaları,


www.fenerium.com.tr, adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahce adresinde satışa sunulacak. Sarı-lacivertli takımın yeni sezonda giyeceği 110. Yıl Efsane Çubuklu Forma'da, takımın efsane oyuncusu Lefter Küçükandonyadis ile birlikte anılan döneme ait çubuklu formadan esinlenildiği ve çubukların hafifçe daraltılarak kullanıldığı kaydedildi.


Yeni sezondaki 110. Yıl Deplasman Forması'nın ise bir yıllık aradan sonra beyaz ağırlıklı tasarımla beğeniye sunulduğu, üçüncü formanın da hem iç hem


dış saha alternatifi olarak belirlendiği ve İstanbul'un gece siluetinden etkilenilerek hazırlandığı ifade edildi. Fenerbahçe yetişkin formaları 155, genç formaları 120 ve çocuk formaları da 110 liradan satışa çıkarılacak



UEFA'dan Monaco yalanlaması


UEFA, Monaco'nun, 26 ya da 27 Temmuz'da Fenerbahçe ile İstanbul'da oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçının güvenlik gerekçesiyle Türkiye dışında bir sahada yapılması başvurusunda bulunduğuna yönelik haberleri yalanladı.



AA muhabirinin UEFA'dan aldığı bilgiye göre Monaco, Atatürk Havalimanı'na yapılan saldırı ve darbe girişimi sonrasında yaşanabilecek güvenlik endişesi gerekçesiyle, Fenerbahçe maçının Türkiye dışında oynanmasına yönelik şimdiye kadar herhangi bir başvuruda bulunmadı.



UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fenerbahçe ile Monaco arasındaki eşleşmenin ilk maçı 26 ya da 27 Temmuz'da İstanbul'da, rövanşı ise 2 ya da 3 Ağustos'ta Monaco'da oynanacak.



Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman oynanacak? Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa'nın Monaco takımıyla eşleşen Fenerbahçe'nin ilk maçı ne zaman oynayacağı belli oldu. UEFA tarafından yapılan resmi açıklamada maçın tarihi belirlendi. Peki Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman?


#Fenerbahçe
#Futbol
#Monaco
#UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu
8 yıl önce