|

Galatasaray Trabzonspor canlı izle

Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray kendi sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Bazı yerler ise Galatasaray Trabzonspor maçını canlı izleme imkanı sağlıyor. Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden çok rahat bir şekilde Galatasaray Trabzonspor maçını canlı izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
18:38 - 1/04/2018 Pazar
Güncelleme: 18:42 - 1/04/2018 Pazar
Diğer
Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor.
Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor.

Galatasaray Trabzonspor maçını canlı izlemek için haberimizde bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz. Süper Lig’de liderlik yarışı devam ederken Galatasaray ligin zorlu takımlarından biri olan Trabzonspor ile karşılaşacak. İlk 11’lerin belli olduğu maç beIN Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. İşte Galatasaray Trabzonspor maçı canlı izleme bilgileri.

Galatasaray Trabzonspor nasıl canlı izlenir?

beIN Sports tarafından canlı olarak yayınlanacak maç Digitürk üzerinden rahat bir şekilde izlenebilecek.

7 OYUNCU CEZA SINIRINDA

Trabzonspor´da Galatasaray karşılaşması öncesi 7 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Durica ile Bero´nun yanı sıra Onur, Mustafa, Okay, Olcay ve N´Doye Galatasaray mücadelesinde kart görmeleri durumunda ligin 28´inci haftasında oynanacak Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray’ın 11’i belli oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, karşısında kart cezası biten Mariano’yu tekrar 11’e alırken, cezalı Fernando’nun yerine de Donk’a şans verdi.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Bu önemli maç öncesinde sarı-kırmızılıların ilk 11’i belli oldu. Fenerbahçe maçında sarı kart cezalısı olduğunu için oynayamayan Mariano, tekrar 11’e dönerken, cezalı Fernando’nun yerine de Donk görev yapacak. Teknik Direktör Fatih Terim, bordo-mavililere karşı sahaya sürdüğü 11 şöyle:

“Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Donk, Selçuk, Belhanda, Rodrigues, Feghouli, Gomis.”

Trabzonspor'un 11'i:

Onur, Pereira, Uğur Demirok, Hubocan, Novak, Okay, Kucka, Sosa, Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz

Canlı anlatım
#Galatasaray
#Trabzonspor
#Canlı izle
6 yıl önce