Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz için gelen teklife ret
11:40, 03/08/2026, PazartesiG: Güncelleme: 12:10, 03/08/2026, Pazartesi
Diğer

Galatasaray yönetimi, Barış Alper Yılmaz için İngiliz ekibi Everton'ın yaptığı teklifi yeterli bulmadı ve reddetti. İşte detaylar...
Geçen sezon Galatasaray'da ayrılığın kapısından dönen Barış Alper Yılmaz bu yaz ayrılabilir. Sarı kırmızılıların milli yıldızı için Premier Lig ekibi, Galatasaray'a ilk resmi teklifini iletti.

HT Spor'un haberine göre Everton, Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'a 35 milyon euro bonservis teklifinde bulundu. Sarı kırmızılılar ise teklifi az bulduğu için reddetti.

Habere göre Galatasaray yönetimi, Barış Alper Yılmaz'ın takımdan ayrılması için en az 50 milyon euro bonservis geliri bekliyor. İlk 11'in vazgeçilmez isimlerinden olan yıldız oyuncunun önceliği takımdan ayrılmak değil.

Galatasaray'ın Ankara Keçiörengücü'nden transfer ettiği Barış Alper Yılmaz'ın ayrılması halinde başkent temsilcisi bonservis ücretinin yüzde 20'sini kasasına koyacak.

Galatasaray'a ilk transfer olduğu dönem rezerv takıma kadar düşen Barış Alper Yılmaz, Okan Buruk döneminde formayı önce sol bekten aldı.

Milli yıldız ardından kanattaki rakibi Kerem Aktürkoğlu'nu geçerek ilk 11'in vazgeçilmez ismi oldu.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.