|

Gönül Dağı 37. bölüm 2. fragmanı

Yayına başladığı ilk günden bu yana sevilerek izlenen Gönül Dağı, bu haftada izleyicilerini ekrana kilitleyecek. Gönül Dağı'nın 37. bölümünün 2. fragmanı da yayınlandı. Peki Dilek ve Taner, kasabanın su sorununu çözebilecek mi? Kendisinden habersiz Asya ile sözlendirilen Ramazan, nasıl bir karar alacak? Doktor Kenan, gerçek ailesini bulabilecek mi? Gönül Dağı 37. bölüm fragmanı haberimizde...

09:10 - 21/10/2021 Perşembe
Güncelleme: 13:59 - 25/10/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
Gönül Dağı dizisi 37. bölümden bir kare.
Gönül Dağı dizisi 37. bölümden bir kare.

Ekrana geldiği ilk günden bu yana izleyicilerin gönlünde taht kuran Gönül Dağı dizisinin 37. bölümünün 2. fragmanı yayılandı.

Gönüllere taht kuran ve anlattığı hikaye ile herkesin sevdiği diziler arasına adını yazdıran dizinin yeni bölümü yine hem gülümsetecek hem de hüzünlendirecek.

Cumartesi akşamları TRT1'de seyirciyi ekrana kilitleyen Gönül Dağı dizisi, birinciliği elinde tutmayı sürdürüyor. Dizinin 23 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak 37. bölümü ise merak uyandırıyor.

“Kenan’ın gerçek ailesini aradığını öğrenen Elif, ona yardım etmek için araştırmalara başlar. İkili bu araştırmaların sonucunda bir ipucuna ulaşırlar. Kenan bu ipucu sayesinde gerçek ailesini bulabilecek midir?

Gülsüm’le yolculuğunun etkisiyle yeniden motive olan Dilek, kasabanın su sorununa çözüm arar ve bu konuda Taner’e yardımcı olur. Bu mücadelenin sonunda başarılı olabilecekler midir?

Kendisinden habersiz Asya’yla sözlendirilen Ramazan, bu meseleyi çözmek ister. Fakat kader onu beklenmedik bir karşılaşmaya sürükler… Ramazan’ın alacağı karar ne olacaktır?

Gönül Dağı 37. bölüm 2.fragmanı izle


Gönül Dağı

Mustafa Çiftçi'nin öykülerinden esinlenilerek senaryolaştırılan Gönül Dağı'nın yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor.

"Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı anlatan dizinin başrollerini ise Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor.

  • "Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı anlatan dizinin başrollerini ise Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün yer alıyor.

Gönül Dağı 36. bölüm izle


#Gönül Dağı
#TRT1
2 yıl önce