|

Göztepe Beşiktaş canlı

Göztepe Beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Süper Lig'in 9.haftasında Göztepe Bornova Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk edecek. Göztepe Beşiktaş maçı 19.00'da başlayacak. İşte Göztepe Beşiktaş (GZTP BJK) canlı takip.

Yeni Şafak
18:10 - 21/10/2018 Pazar
Güncelleme: 18:23 - 21/10/2018 Pazar
Diğer
Göztepe Beşiktaş canlı.
Göztepe Beşiktaş canlı.

Göztepe Beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Mücadelede Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak.

Siyah-beyazlı ekip, Süper Lig'de oynadığı son 3 maçını kazanamadı. Bu sezon ligde deplasmanda 4 maça çıkan Beşiktaş, B.B Erzurumspor'u mağlup ederken, Bursaspor, Fenerbahçe ve Atiker Konyaspor maçlarından da beraberlikle sahadan ayrıldı. Siyah-beyazlılar özellikle deplasman maçlarının ilk yarısında gösterdiği performansla kafalarda soru işareti yaratıyor. B.B Erzurumspor ve Atiker Konyaspor maçlarında ilk yarıları geride kapatan siyah-beyazlılar, bu maçlardan 4 puanla ayrıldı. Deplasmanda oynanan Fenerbahçe derbisinin ilk yarısını önde kapatan Beşiktaş, ilk yarısı 0-0 biten Bursaspor maçından da 1'er puanla ayrıldı.

Göztepe

Beto, Gassama, Titi, Reis, Berkan, Poko, Borges, Castro, Halil, Yasin, Jerome.

Beşiktaş

Karius, Gökhan Gönül, Roco, Medel, Caner, Atiba, Tolgay, Lens, Oğuzhan, Babel, Vagner Love.

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI SKOR TAKİBİ (MAÇ KAÇ KAÇ?)




MEDEL STOPERE, OĞUZHAN 10 NUMARAYA

Siyah-Beyazlı ekipte hafta sonu oynanacak Göztepe maçında, kırmızı kart cezalısı Domogoj Vida ile sakatlıkları devam eden Pepe, Adriano ile Adem Ljajic forma giyemeyecek. Teknik direktör Şenol Güneş'in Pepe ve Vida'nın yokluğunda stoperde Roco-Medel'e ikilisine forma şansı vermesi bekleniyor. Sırp 10 numara Adem Ljajic'in yokluğunda ise formaya yakın olan isim Oğuzhan Özyakup.


ROCO'YA FORMA ŞANSI DOĞDU

Pepe, Vida ve Adriano'nun yokluğunda Şenol Güneş'in nasıl 11 ile sahaya çıkacağı ise merak konusu oldu. Tecrübeli teknik adam Göztepe'nin hızlı hücumcularına karşı savunmanın göbeğinde sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olan Vida'nın yerine Medel'in oynaması bekleniyor. Diğer stoper Pepe'nin de sakatlığı sebebiyle Şilili stoper Enzo Roco'ya forma şansı doğdu. Kaleyi Karius'a emanet edecek Şenol Güneş, savunma dörtlüsünü Gökhan Gönül, Roco, Medel ve Caner Erkin'den oluşturacak. Son haftalarda forma şansın bulan ve gösterdiği performansla tekrardan Kanada Milli Takımı'na dönen Atiba'yı 11'e koyması beklenen Güneş, Kanadalının yanında Tolgay Arslan'a forma şansı verecek. Hafta ortasında yapılan antrenmanlarda gösterdiği performansla teknik heyetin yüzünü güldüren Quaresma'ya formayı teslim etmesi beklenen Şenol Güneş, Adem Ljajic'in yokluğunda Oğuzhan Özyakup'u bu mevkii de değerlendirecek. Sol kanatta Babel'i oynatması beklenen Güneş, forvet hattına ise hafta içi yapılan çalışmalarda attığı goller ve performansıyla dikkat çeken Vagner Love de ileri uçta formaya en yakın isim olarak gözüküyor.

GÖZTEPE BEŞİKTAŞ MAÇLARI

Beşiktaş ile Göztepe, yarın yapacakları maçla Süper Lig'de 49. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan 48 maçtan 24'ünü Beşiktaş, 8'ini Göztepe kazandı, 16 müsabaka da berabere sonuçlandı. Gol sayılarında da Beşiktaş'ın, Göztepe'ye 79-44 üstünlüğü bulunuyor.

Geçen sezonki maçları Beşiktaş, İzmir'de 3-1, İstanbul'da da 5-1'lik skorlarla kazandı.

Beşiktaş, son 21 maçta bir kez yenildi

Beşiktaş, Süper Lig'de Göztepe ile yaptığı son 21 maçta sadece bir kez mağlup oldu.

İki ekip arasındaki son 21 maçtan 11'ini kazanan, 9'unda berabere kalan siyah-beyazlılar, bu süre içinde sadece 27 Nisan 2002'deki randevuda yenildi.


İzmir'deki maçlar

İki ekip, yarın yapacakları maçla ligde İzmir'de 25. kez karşılaşacak.

Geride kalan müsabakalarda Beşiktaş'ın galibiyetlerde 10-5 üstünlüğü bulunuyor. İzmir'de 9 maç da berabere sonuçlanırken, Beşiktaş 33, Göztepe ise 22 gol attı.

Göztepe, İzmir'de 1973-1974 sezonunda 2-0 yendiği rakibiyle daha sonra evinde yaptığı 10 maçı da kazanamadı. Bu süre içindeki müsabakalardan 6'sını kaybeden sarı-kırmızılı ekip, 4'ünde berabere kaldı, taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamadı.

Son 10 maçta 48 gol atıldı

İki takım arasında Süper Lig'de yapılan son 10 maçta fileler toplam 48 kez havalandı.

Taraflar arasındaki bu karşılaşmalarda Beşiktaş 34, Göztepe ise 14 kez gol sevinci yaşadı.

Beşiktaş-Göztepe rekabetindeki son 10 randevuda maç başına gol ortalaması 4,8 olarak gerçekleşti.

Farklı skorlar

Beşiktaş ile Göztepe arasında geride kalan maçlarda en farklı skora siyah-beyazlılar imza attı.

2001-2002 sezonunda İzmir'de yapılan maçtan Beşiktaş 6-0 galip ayrıldı.

Göztepe ise toplam 8 kez yendiği rakibi karşısında 1968-1969 sezonunda evinde 3-0 galip geldi.

Öte yandan, 2002-2003 sezonunda İstanbul'da Beşiktaş'ın 7-3 kazandığı maçta filelere giden toplam 10 gol, ligdeki 48 randevu içinde en çok gol atılan müsabaka olarak kayıtlara geçti.

#​Göztepe Beşiktaş canlı skor
#​Göztepe Beşiktaş canlı izle
#​Göztepe Beşiktaş canlı
5 yıl önce
default-profile-img