|

11 ilin valisi değişti 6 vali merkeze alındı

Resmi Gazete’de yayınlanan valiler kararnamesi ile; Ağrı, Bingöl, Bolu, Düzce, Elazığ, Gaziantep, Mardin, Sinop, Şırnak, Tekirdağ ve Van olmak üzere 11 ilin valisi değişti. Yeni atamalarla 6 ilin valisi ise merkeze alındı.

00:45 - 19/02/2015 Perşembe
Güncelleme: 09:58 - 19/02/2015 Perşembe
Diğer
Valiler kararnamesi ile 11 ilin valisi değişti. Ağrı, Bolu, Antep, Mardin, Şırnak ve Van valileri merkeze alındı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile, Mülkiye Başmüfettişi Musa Işın Ağrı, Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger Bingöl, Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Aydın Baruş Bolu, İller İdaresi Genel Müdürü Ali Fidan Düzce, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Murat Zorluoğlu Elazığ, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Gaziantep, Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak Mardin, Talas Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya Sinop, Düzce Valisi Ali İhsan Su Şırnak, Merkez Valisi Enver Salihoğlu Tekirdağ ve Bingöl Valisi İbrahim Taşpınar Van illerinin yeni valileri oldu. 


6 vali merkeze alındı


Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Bolu Valisi Ahmet Zahteroğlu, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Şırnak Valisi Hasan İpek ve Van Valisi Aydın Nezih Doğan Merkez Valisi olarak görevlendirildi.
#vali
#kararname
#merkez
9 yıl önce