|

12 ilde tıp merkezlerine operasyon

Bazı özel tıp merkezleri ve hastanelere yönelik Şanlıurfa merkezli 12 ildeki operasyonda gözaltına alınan 36 kişiden 19'u, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yeniden Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yeni Şafak
09:29 - 22/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 06:52 - 22/04/2015 Çarşamba
AA

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay, Ankara, Adıyaman, Antalya, Adana, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Kahramanmaraş'ta düzenledikleri operasyonda gözaltına alınan 36 kişinin işlemleri devam ediyor.



Şüphelilerden 19'u Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yeniden İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Diğer şüpheliler ise öğleden sonra sağlık kontrolünden geçirilecek.



Dün, Şanlıurfa merkezli 12 ilde özel tıp merkezi ve hastanelerde usulsüzlük iddiasıyla düzenlenen operasyonda 36 kişi gözaltına alınmış, aralarında doktor, sağlık çalışanı, hastane sahibi ve SGK yetkilileri de bulunan şüphelilerin suç örgütü kurarak devleti zarara uğrattıkları öne sürülmüştü.

#operasyon
#Sağlık
#emniyet
#sahtecilik
#sorgu
#zanlı
9 yıl önce