|

14 terörist daha öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı, devam eden operasyonlarda Şırnak'ın ilçesinde Cizre'de 6, Silopi ilçesinde 3 ve Diyarbakır Sur ilçesinde 5 olmak üzere toplam 14 teröristin daha öldürüldüğünü, operasyonlarda öldürülen toplam terörist sayısının 296'ya yükseldiğini açıkladı.

Yeni Şafak
15:31 - 5/01/2016 Salı
Güncelleme: 13:49 - 5/01/2016 Salı
Yeni Şafak

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, devam eden operasyonlara ilişkin bilgiler verildi. Açıklamada, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 5, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 6, Silopi ilçesinde 3 teröristin daha öldürüldüğü duyuruldu. Böylece öldürülen terörist sayısı Sur'da 60, Cizre'de 203, Silopi'de ise 33'e yükseldi.



Barikatlar kaldırılıyor


Öte yandan açıklamada, Sur'da üç adet barikatın kaldırıldığı, Cizre'de sekiz adet el yapımı patlayıcının imha edildiği, yedi adet barikatın kaldırıldığı, bir adet av tüfeği, silaha ait 115 adet fişek ve muhtelif örgütsel dokümanın ele geçirildiği, Silopi'de ise, 19 adet el yapımı patlayıcının imha edildiği, dört adet barikatın kaldırıldığı, bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, silaha ait çok sayıda fişek ve şarjör, el yapımı patlayıcı maksadıyla hazırlanmış 20 adet tüp, bir adet jeneratör, çok miktarda ilk yardım malzemesi ve gaz maskesinin ele geçirildiği belirtildi.


#diyarbakır sur
#silopi
#tsk
#genelkurmay
8 yıl önce