|

24 Haziran kampı

MHP, erken seçim kararının ardından jet hızıyla hazırlıklara başladı. MHP lideri Devlet Bahçeli, partililerle 24 Haziran gündemiyle Kızılcahamam'da biraraya gelecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/04/2018 Cuma
Güncelleme: 02:19 - 20/04/2018 Cuma
Yeni Şafak
MHP bu seçimde aday başvuru rekoru kırmayı hedefliyor.
MHP bu seçimde aday başvuru rekoru kırmayı hedefliyor.

Dün itibariyle, aday başvuruları için MHP Genel Merkezi’nde standlar kuruldu. Bahçeli, hazırlıkları yerinde inceleyerek parti yöneticilerinden detaylı bilgi aldı. MHP bu seçimde aday başvuru rekoru kırmayı hedefliyor. Bahçeli, partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ile MDK (Merkezi Disiplin Kurulu) üyeleri, milletvekilleri ve il başkanlarıyla yarın bir araya gelecek. Kızılcahamam'daki kampta seçime yönelik çalışmalar değerlendirilecek ve seçim stratejisi hazırlanacak.

DAR KAPSAMLI BEYANNAME

Kampta, erken seçime dönük strateji de belirlenecek. Seçim beyannamesi ve aday belirleme çalışmalarının yol haritası da bu kampta netleştirilecek. MHP, seçim takviminin darlığı nedeniyle cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ekseninde bir beyanname ile seçmen önüne çıkacak.

Daha sonra sahaya inecek olan Bahçeli ilk mitingi 28 Nisan’da şehzadeler diyarı Manisa’da gerçekleştirecek. MHP meydanlara referandumda olduğu gibi kendi bayrak ve sloganları ile çıkacak. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde cumhur ittifakı için Erdoğan’a oy isteyecek, milletvekilliği seçimlerinde ise MHP’yi ön planda tutacak.

#Erken Seçim
#MHP
6 yıl önce