|

3 dakikada soydular

Pendik’te bir iş yerine minibüsle gelen hırsızlar, yaklaşık 3 dakikada 45 bin lira değerindeki tül perdeyi alarak kaçtı. Soygun anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/04/2018 Pazar
Güncelleme: 00:26 - 22/04/2018 Pazar
Yeni Şafak
​İstanbul-Pendik’te 3 hırsız, bir iş yerini 3 dakika soyarak kayıplara karıştı
​İstanbul-Pendik’te 3 hırsız, bir iş yerini 3 dakika soyarak kayıplara karıştı

İstanbul-Pendik’te 3 hırsız, bir iş yerini 3 dakika soyarak kayıplara karıştı. Olay, Güllübağlar Mahallesi Tandoğan Caddesi’nde bulunan bir iş yerinde yaşandı. Dün sabah saat 06.30 sıralarında çalıntı olduğu tahmin edilen bir minibüsle söz konusu adrese gelen hırsızlardan 2’si, önce soymak istedikleri dükkan ve çevresinde keşif yaptı.

ÖNCE KAPI CAMINI KIRDILAR

Dükkanın ağzına kadar dolu olduğunu gören hırsızlardan biri alt kata, diğeri ise elindeki demir kesme makasıyla giriş katına yöneldi. Bir süre camı kırmak için çaba harcayan hırsız, amacına ulaşamayınca arkadaşından yardım istedi. Camın kırılmasının ardından çete hemen işe koyuldu. Parmak izi bırakmamak için ellerine eldiven takan hırsızlar, 3 dakika gibi kısa sürede yaklaşık 45 bin lira değerindeki 80 top tül perdeyi minibüse yükledikten sonra kaçtı.


KAMERAYA ALDIRMADILAR

Hırsızlık anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Hırsızların dükkanın camını kırarken ve tülleri araca yüklerken sergiledikleri rahat tavırlar dikkat çekti. Polis, eşkalleri belirlenen şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

#İstanbul
#Soygun
6 yıl önce