|

40 gündür iz yok

Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’i katleden damadı Cemil Yavuz Karanfil’den 40 gündür iz yok. Karanfil’in Başakşehir’deki evinden kaçtıktan sonra motosikletiyle Sapanca’ya gittiği bilgisini alan güvenlik güçleri henüz bir gelişme kaydedemedi. 25 eve düzenlenen baskınlarda da bir sonuç alınamadı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 08:15 - 8/07/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
40 gündür iz yok
40 gündür iz yok

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in katil zanlısı Cemil Yavuz Karanfil, cinayetin üzerinden 40 gün geçmesine rağmen halen bulunamadı. 30 Mayıs’ta cinayeti işledikten sonra kaçan katilin olaydan sonra otoparkta bulunan otomobili ile Bayrampaşa’daki işyerine geldiği belirlenmiş, otoparkta otomobil bulunmuştu. Cinayette kullandığı avcı bıçağı otomobilinde bulunmuştu. Cemil Yavuz Karanfil’in, otomobili burada bıraktıktan sonra kaskını takıp motosikletine binerek kaçtığı tespit edilmişti.

SAPANCA’DAN SONRA
KAYIPLARA KARIŞTI

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Cemil Yavuz Karanfil’in bulunabileceği 25 adresi bastı, ancak bir sonuç alınamadı. Cinayetle ilgili istihbarat çalışmasını yoğunlaştıran ekipler, Karanfil’in plakasını söktüğü motosikletle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçtiğini belirledi. Cemil Yavuz Karanfil’in Sakarya Sapanca’ya gittiği yönünde bilgi alınması üzerine kurulan özel ekip bu bölgede aramalarını yoğunlaştırdı ancak buradan da bir sonuç çıkmadı.


3 AY ÖNCE TARTIŞTIK

Hastaneden taburcu olan eşi ise emniyete verdiği ifadede kocasının kendisini aldattığını söyledi. Esma Karanfil, “Son yıllarda işleri iyiydi, iyi para kazanıyordu. Başka ilişkisinin olduğunu öğrendim. Ben buna şiddetle karşı çıktım. Bu nedenle olaydan 3 ay önce aramızda tartışma çıktı. Beni dövdü. Ben de evden ayrıldım. Mahkemeye başvurarak uzaklaştırma kararı aldırdım” dedi.

İKİNCİ TELEFON KULLANIYORDU

Daha sonra aracıların sayesinde eve dönmeye karar verdiğini söyleyen Karanfil, "Eve döndüğümde ikinci bir cep telefonu kullandığını fark ettim. Buna tepki gösterdim. Oralı olmadı. Bu nedenle aramızda tartışmalar yaşanıyordu. Ben ayrılmak istiyordum, kabul etmiyordu. Aldattığı için tepki gösterdiğimde de beni dövüyordu. Olay günü, yaşadığım sorunu ablamla mesajlaşırken eşim fark etti. “Babanı ve ablanı çağır konuşalım” dedi.

“BIÇAĞI PEŞ PEŞE SAPLADI”

Babasının geldiğini ancak ablasının gelemediğini söyleyen Karanfil, “Babamla bu sorunu konuşurlarken tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kısa süreli odadan ayrıldı. Geri döndüğünde elinde kocaman bir bıçak vardı. Babama saldırdı. Bıçağı peş peşe saplıyordu. Babamı kurtarmak için hamle yaptım. Bu kez bana yöneldi ve bıçağı bana salladı. Babam aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yerde yatıyordu. Ben de yere yığıldım” ifadelerini kullandı.

#Akit Gazetesi
#Kadir Demirel
7 yıl önce