|

4'üncü kattan kamyonet kasasına düştü

Beyoğlu Cihangir'de genç bir kadın yaşadığı binanın 4. katındaki dairesinden aşağıya düştü. Genç kadın Sokak üzerindeki kamyonetin kasasına yüzüstü düşerek hayatta kalırken, yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayı gören mahalleli ise gördükleri manzara karşısında şok yaşadı. Komşuları ise genç kadının aşağıya atladığını iddia etti.

Yeni Şafak
09:51 - 13/02/2018 Salı
Güncelleme: 10:11 - 13/02/2018 Salı
IHA
Yaralanan kadın olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Yaralanan kadın olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün saat 12.00 sıralarında Beyoğlu Cihangir Pürtelaş Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sokak üzerindeki 6 katlı bir binanın 4. katında yalnız yaşayan Deniz U. (30), iddiaya göre henüz bilinmeyen bir nedenle kendini pencereden aşağıya attı.

Metrelerce yükseklikten boşluğa inen genç kadın, sokak üzerinde park halinde olan bir kamyonetin kasasına yüzüstü düştü. Kadının düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparak boyunluk taktı. Ardından sedyeye alınan kadın ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri ise çevredeki vatandaşların ifadelerine başvurdu.


Kamyonetin kasasına düştü, mahalleli şoke oldu

Genç kadının pencereden atlarken gören çevredeki vatandaşlar ise gördükleri manzara karşısında şoke oldu.

Olayı gören bir kadın, "Camdaydı, bir anda kendini attı. Yok düşmedi, kendini attı. Atlayınca arabanın üstüne düştü. Yalnız yaşıyordu, evinde kimse yoktu. Kendini açık olan camdan attı" dedi.

Olay yerine gelen mahalledeki vatandaşlar ise kadının kendini nereden attığını anlamaya çalıştı.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

#Cihangir
#İstanbul
#Beyoğlu
6 yıl önce