|

50 milyon TL tasarruf

AK Parti çevreci kampanyasında tasarruf edeceği yaklaşık 10 milyon TL’yi teşkilat ve sosyal politikalarda harcayacak. AK Partili Vedat Demiröz, kampanyaya MHP’den destek geldiğini ve diğer partilerin de destek vermesi halinde bayraktan tasarrufun 40 ila 50 milyon lirayı bulacağını kaydetti.

Fazlı Şahan
04:00 - 17/12/2018 Pazartesi
Güncelleme: 04:05 - 17/12/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimlerde AK Parti’nin uygulayacağını açıkladığı çevreci kampanyanın detayları belli olmaya başladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, çevreci kampanya hakkına bilgi verdi. Kampanya hakkında Demiröz, şu değerlendirmelerde bulundu:

BİZİ DE TERS KÖŞE YAPTI

Miting alanlarında, seçim koordinasyon merkezlerinin önüne yine bayrak konulacak. Ancak aşırıya kaçmayacağız. 24 Haziran genel seçimi erken olunca bayrak stokunda sıkıntı yaşamıştık. Yerel seçimlerde çok fazla zaman var diye, biz de önceden siparişlerimizi vermeye başlamıştık. Ancak, cumhurbaşkanımızın bizi ters köşe yapacağını da bilemedik. Cumhurbaşkanının o günkü konuşmasının ardından siparişleri durdurduk.

60-70 MİLYONU BULUR

MHP destek verdi. Diğer partiler de bize destek verirse sadece bayraktan tasarruf 40-50 milyonu bulur. Bunun dışında mazotu, araçların giydirilmesi eklenince 60-70 milyon lirayı bulur. Diğer partilerden de en kısa zamanda destek geleceğine inanıyorum. Bence bu bayrak işi biter.

#AK Parti
#Vedat Demiröz
#Tasarruf
5 yıl önce