|

Abdullah Gül'den Kılıçdaroğlu sorusuna yanıt

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu hakkındaki ifadeleriyle ilgili "Bu kadar şehidin olduğu dönemde bunları konuşmakta doğrusu, ayıp... Bunlar olmaması lazım mevzular. Hergün 5 tane 10 tane şehidin olduğu bir memlekette bunları konuşmak tatsız işler" dedi.

Yeni Şafak
15:11 - 8/04/2016 الجمعة
Güncelleme: 12:27 - 8/04/2016 الجمعة
DHA

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazını Maslak'taki İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü bahçesinde yer alan Fatih Ormanı Camii'nde kıldı. Namaza gelen vatandaşlar polis aramasının ardından camiye girdi. Ezan okunduğu sırada camiye gelen Gül girişte vatandaşları selamladı. Namazın ardından da Gül'e vatandaşların yoğun ilgisi vardı. Cami cemaatini selamlayan Gül vatandaşlarla tokalaştı; bol bol fotoğraf çektirdi. Abdullah Gül cami çıkışında kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı.



"Bütün milletimize başsağlığı diliyorum"


Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin tuzakladıkları bombayı patlatmaları nedeniyle şehit olan polis memurları Salih Taç ve Erkan Başpehlivan'ın uzun yıllar koruma ekibinde çalıştığını belirten Gül, "Hepsi birbirinden kıymetli binbaşı, emniyet amirleri hepsi de büyük fedakârlıklar içerisinde bu görevlerini yapıyorlar. Hepsine Allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun. Başta aileleri bütün milletimize başsağlığı diliyorum. Hem polis teşkilatına, hem Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diliyorum" dedi.



"Bunları konuşmak tatsız işler"


Bir basın mensubunun "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözleriyle ilgili neler düşünüyorsunuz?" sorusuna Gül, "Bu kadar şehidin olduğu dönemde bunları konuşmakta doğrusu, ayıp... Bunlar olmaması lazım mevzular. Her gün 5 tane, 10 tane şehidin olduğu bir memlekette bunları konuşmak tatsız işler" diye cevap verdi.






#Abdullah Gül
#11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül​
#İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü
#Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu
#Sema Ramazanoğlu
٪d سنوات قبل