|

Abdullah Gül’ün koruması da şehit oldu

Iğdır'daki saldırıda şehit düşen polis memuru Fehmi Şahin’in 11. Cumhurbaşkanı Gül'ün yakın korumalığını yaptığı öğrenildi. Abdullah Gül, "Uzun yıllar koruma ekibimde çok yakınımda çalıştı" diyerek Iğdır'da şehit düşen yakın koruması Fehmi Şahin'in fotoğrafını paylaştı.

Yeni Şafak
14:43 - 8/09/2015 Salı
Güncelleme: 12:06 - 8/09/2015 Salı
DHA

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görev süresi boyunca yakın koruma ekibinde yer alan Fehmi Şahin, Iğdır'daki hain saldırıda şehit oldu. Şahin geçtiğimiz yıl Gül'ün görevini devretmesinin ardından şark hizmetini yerine getirmek için Iğdır'a gitmişti.



Gül'ün yakın koruma ekibinde yer alan Şahin çevresinde sevilen ve sayılan bir polisti. Dışişleri Bakanlığı döneminden beri Abdullah Gül'ün yakın koruma ekibinde yer alan Şahin, daha önce de Kemal Derviş ve Bülent Ecevit'in koruma ekibinde görev yapmıştı.



Önceki görevlerinden dolayı yerine getiremediği zorunlu şark hizmeti için geçtiğimiz yıl Iğdır'a giden Şahin'in 12 yaşında bir oğlu olduğu öğrenildi.





Abdullah Gül fotoğrafını paylaştı


11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Uzun yıllar koruma ekibimde çok yakınımda çalıştı" diyerek Iğdır'da şehit düşen yakın koruması Fehmi Şahin'in fotoğrafını paylaştı.



Twitter üzerinden başsağlığı mesajı yayınlayan Gül, "Her gün yeni bir acıyla yüreğimiz yanıyor. Bugün de Iğdır'daki hain terör saldırısında şehit düşen polislerimiz içimizi dağladı. Şehit düşen evlatlarımızdan Fehmi Şahin uzun yıllar, koruma ekibimde çok yakınımda çalıştı. Fehmi'yi ve silah arkadaşlarını teröre kurban vermiş olmamızdan dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyim. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine, Emniyet Teşkilatımıza ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.


#abdullah gül
#dağlıca saldırısı
#şehit fehmi şahin
9 yıl önce