|

Ağabeyimi de kandırmışlar!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, “Aydın’daki FETÖ’cülerin temizlenmesi” amacıyla Söke’den Didim’e yürüyüşe başladı. Kardeş Kılıçdaroğlu’nun “FETÖ’cüler ağabeyimi de kandırmışlar” pankartı dikkat çekti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 21:24 - 25/11/2016 Cuma
Yeni Şafak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, “Aydın'ın, Fetullahçı Terör Örgütü'nden (FETÖ) temizlenmesi ve örgüt elebaşı Fetullah Gülen ile yandaşlarının hesap vermesi” amacıyla Söke'den Didim'e yürüyüş başlattı. Günler öncesinden hazırlıkları yapılan ve dün sabah Atatürk Mahallesi Bölge Trafik Kavşağında başlayan yürüyüşe, bazı CHP'lilerin yanı sıra vatandaşlar da destek verdi.



PANKARTI
DİKKAT ÇEKTİ


Kılıçdaroğlu, yürüyüşün başladığı noktaya, “FETÖ'cüler ağabeyimi de kandırmışlar” pankartı ile geldi. Bazı vatandaşların ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını taşıdıkları görüldü. “FETÖ Temizliği” yürüyüşünden önce Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı'nın fotoğrafını göstererek, “Görüyorsunuz ki burada Cumhurbaşkanımızın da fotoğrafları var. Kendisine buradan sesleniyorum. Hesap sorulsun” dedi.



BU DURUMA EL ATILSIN


Aydın'da özellikle de Didim Belediyesinde FETÖ'cülerin yoğun olduğunu ileri süren Kılıçdaroğlu, “Didim Belediyesinde FETÖ'ye aktarılan paraların hesabının sorulmasını istiyorum. Duyumlarıma göre şirketler aracılığıyla Didim Belediyesinden FETÖ'ye aylık 500 bin lira aktarılmış. CHP'den de, Cumhurbaşkanımızdan da, Başbakanımızdan da bu duruma el atılmasını istiyorum. Bu duruma bir el atsınlar” ifadelerini kullandı. Yaptığı eylemle ilgili ağabeyi Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğü bilgisini aktaran Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: “Olumlu baktı. 'İyi yapıyorsunuz. Herkes görevini yaparsa zaten FETÖ temizlenir' dedi.”


#Kemal Kılıçdaroğlu'
#FETÖ’
#Celal Kılıçdaroğlu
7 yıl önce