|

Aileyi katledip intihar etmiş

İzmir'de 4 kişinin öldürülmesine ilişkin sır perdesi aralandı. Zanlının, olayın ardından intihar eden, ailenin eczacı yakını Hakan Kılıç olduğu ortaya çıktı. Kılıç'ın, adli tıp kurumuna giderek öldürdüğü kişilerin kimlik tespit işlemlerinde yardımcı olduğu da ileri sürüldü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 00:11 - 19/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak

İzmir'in Buca İlçesi'nde Hüseyin Tiryaki, eşi Fadime Tiryaki, annesi Aysel Aslan ile üvey kız kardeşi Behiye Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı. Cinayet Bürosu ekipleri, Karabağlar ilçesinde evinde silahla intihar eden eczacı Hakan Kılıç'ın (34) 3'ü kadın 4 kişinin öldürülmesi olayının zanlısı olan kişi olduğunu tespit etti. Kılıç'ın cinayetleri, Aysel Aslan ile evlenmek isteyen babasının bu fikrine karşı çıktığı için işlediği öne sürüldü. Cesetlerin bulunmasının ardından Hakan Kılıç'ın, kurbanlarına otopsi yapılacak olan İzmir Adli Tıp Kurumu'na da gittiği ve burada aileyi tanıyıp, bilen tanışan kişi olarak, kimlik tespitinde bulunduğu ortaya çıktı.



BİRLİKTE GÖRÜLDÜLER


Buca'da telefon satışı yapan 27 yaşındaki Hüseyin Tiryaki'nin cesedi, önceki gün, yol kenarında bulunmuş, dövüldükten sonra tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlenmişti. Tiryaki ile diğer aile bireylerine ulaşamayan yakınları ise eve gelmiş ve 3 kişinin bıçaklanıp öldürülmüş cesetleriyle karşılaşmıştı. Polis, evin kapısında zorlama olmadığını tespit ettikten sonra cinayeti tanıdık kişilerin işlediği üzerinde durdu. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtları incelendiğinde, sabah saatlerinde, Hüseyin Tiryaki ile evlerinin yakınında eczanesi bulunan 35 yaşındaki Hakan Kılıç'ın birlikte görüntülendiği anlaşıldı.



BABA DA EMNİYETTE


Hakan Kılıç'ın cinayeti, emekli öğretmen olan babası Murtaza Kılıç'ın aileleriyle yakından ilgilenmesi nedeniyle işlediğini düşünmediğini belirten Hüseyin Tiryaki'nin üvey kardeşi Emrecan Aslan, “Bununla ilgisinin olduğunu düşünmüyorum. Olsaydı 7 - 8 yıldır olurdu” diye konuştu. Bu arada, Hakan Kılıç'ın emekli matematik öğretmeni olan babası Murtaza Kılıç'ın da emniyette bulunduğu, cinayetle ilgisinin olup olmadığına yönelik soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Adli Tıp Morgu'ndan ağıtlarla çıkarılan cenazeler, Manisa'nın Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde toprağa verilldi.


#Hüseyin Tiryaki
#Hakan Kılıç
#Fadime Tiryaki
#Adli Tıp Morgu
7 yıl önce