|

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İslam'ı hedef alan Hollandalı siyasetçi Wilders'a çok sert tepki: Bu faşist insanlığa saldırıyor

Hollandalı ırkçı siyasetçi Geert Wilders, Ramazan ayının başlangıcı nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yine haddini aştı. "İslam'ı durdurun" ifadelerinin yer aldığı paylaşıma Twitter hesabından tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu faşist, Ramazan’a saldırırken aslında insanlığa saldırıyor. İnsanlığa düşman olanların yeni perdesi İslam’a düşmanlık." dedi.

22:38 - 13/04/2021 Salı
Güncelleme: 22:50 - 13/04/2021 Salı
Yeni Şafak
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik

Hollanda'da İslam ve Türkiye düşmanı aşırı sağcı siyasetçi Geert Wilders yine haddini aşarak sosyal medyadan İslam'ı ve Müslümanları hedef aldı.

Ramazan ayı nedeniyle yaptığı paylaşımda "İslam'ı durdurun" ifadelerine yer veren ırkçı siyasetçiye, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla sert tepki gösterdi.

"Bu faşist insanlığa saldırıyor"

Çelik, insanlığa düşman olanların yeni perdesinin İslam'a düşmanlık olduğunu vurgulayarak, "Bu faşist, Ramazan’a saldırırken aslında insanlığa saldırıyor." ifadelerini kullandı.

Kin ve nefretin sadece söylemde bulunanları zehirlediğini ifade eden Çelik, "İnsanlığa düşmanlıklarını İslam düşmanlığı ile gizlemeye çalışıyorlar. İslam düşmanı olup da mazlumları, göçmenleri, fakirleri, muhtaçları ve “yabancı”ları seven yoktur. Irkçı ve faşist bir kafayla insanlık düşmanıdırlar. O yüzden İslam düşmanlığının olduğu yerde insanlık düşmanlığı pusudadır." dedi.

#Geert Wilders
#Hollanda
#siyasetçi
#AK Parti
#Ömer Çelik
3 yıl önce