|

AK Partili Özhaseki'den yalanlama

AK Parti Kayseri Milletvekili Özhaseki, "Bazı medya guruplarınca kamuoyuna yansıtıldığı ve başlığa çekildiği şekliyle bahsedilen konularla ilgili ne üslup ne de muhteva şahsıma ait değildir" dedi.

Yeni Şafak
21:51 - 26/06/2015 Cuma
Güncelleme: 18:56 - 26/06/2015 Cuma
AA

AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, bazı basın organlarında yer alan haberlere ilişkin, "Bazı medya guruplarınca kamuoyuna yansıtıldığı ve başlığa çekildiği şekliyle bahsedilen konularla ilgili ne üslup ne de muhteva şahsıma ait değildir" dedi.



Özhaseki, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın organlarında Başbakan Davutoğlu ile katıldıkları toplantıya ilişkin "bomba eleştiriler yaptığı" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.



Söz konusu haberlerdeki sözlerin kendisine ait olmadığını ifade eden Özhaseki, şunları kaydetti:



"Genel bir durum değerlendirmesi yapmak maksadıyla Sayın Başbakanımız istişari bir toplantıya davet etmiştir. Sayın Başbakanımız ülke ve partimizin geleceği ile ilgili olarak görüş ve düşüncelerimizi dinlemek istemiştir. Bizler de samimiyetle tertip edilen bu istişari ortamda görüşlerimizi ve değerlendirmelerimizi Sayın Başbakanımız ile paylaşmış olduk ancak bazı medya guruplarınca kamuoyuna yansıtıldığı ve başlığa çekildiği şekliyle bahsedilen konularla ilgili ne üslup ne de muhteva şahsıma ait değildir. Ayrıca verilen bilgiler doğru da değildir. Malum yayın kuruluşlarına kimsenin inanmayacağı da aşikardır."

#AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki
#Mehmet Özhaseki
#yalanlama
9 yıl önce