|

Alanya'da yağmur şelale oldu karayoluna aktı

Antalya'nın Alanya ilçesinde etkili olan sağanak yağışta, Karayolları tarafından yapımı devam eden katlı kavşaktan taşan sular adeta şelale oldu aktı. Öte yandan aşırı yağışa dayanamayan ağaç da, yoldan geçen bir ticari taksinin üzerine devrildi. Meteorolojinin hava durumu tahminine göre Antalya'da yarın da yağış bekleniyor.

Yeni Şafak
17:05 - 25/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:16 - 25/10/2017 Çarşamba
IHA
Kavşaktan akan suların şelale gibi aktığı görüldü.
Kavşaktan akan suların şelale gibi aktığı görüldü.

Alanya'da iki hafta arayla yağan yağmur hayatı adeta felç etti. Bugün öğle saatlerinde başlayan sağanak, Çevre Yolu Ticaret Lisesi Kavşağı'nın tıkanmasına neden oldu. Karayolları tarafından inşaatı devam eden ve trafiğe kapalı olan üst geçitlerden akan yağmur suyu adeta şelaleye dönüştü. Yola dökülen yağmur suları sürücelere zor anlar yaşattı.

İki hafta önce yağan yağmurda da Çevre Yolu üzerinde bulunan alt geçitler göle dönerken bir araç suya batmış şoförü ise yüzerek canını zor kurtarmıştı.

Yağmura dayanamayan dev ağaç taksinin üzerine devrildi

Öte yandan Alanya'da aşırı yağışa dayanamayan ağaç yoldan geçen bir ticari taksinin üzerine devrildi. Taksi şoförü yara almazken, devrilen ağaç nedeniyle yol trafiğe kapandı.

Alanya'da gece saatlerinde başlayan ve öğle saatlerinde şiddetini artıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur nedeniyle bazı cadde ve sokaklar su altında kalırken, Alanya Sanayi Sitesi'nde ve merkezdeki bazı dükkanları su bastı.


Keybukat Caddesi'nde ise aşırı yağışa dayanamayan çam ağacı, seyir halinde olan Tamer Koban'ın kullandığı 07 H 0823 plakalı ticari taksinin üzerine devrildi. Koban yara almazken, araçtan kendi imkanlarıyla dışarı çıktı.

Devrilen ağaç nedeniyle yol trafiğe kapanırken, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve itfaiye ekipleri, yolun açılması için çalışma başlattı. Olayı görenler ise olan biteni şaşkınlıkla izledi.

#Antalya
#Alanya
#Hava durumu
6 yıl önce