|

Albayrak ailesinin mutlu günü

Başbakanlık Müşaviri Hasan Albayrak’ın oğlu ve Yeni Şafak Gazetesi Spor Yazarı Alper Tunga Albayrak ile Gamze Şahin dünya evine girdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:06 - 11/09/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Albayrak ailesinin mutlu günü
​Albayrak ailesinin mutlu günü

Başbakanlık Müşaviri Hasan Albayrak’ın oğlu ve Yeni Şafak Gazetesi Spor Yazarı Alper Tunga Albayrak ile Gamze Şahin, Ankara’da düzenlenen bir törenle hayatlarını birleştirdi. İş ve siyaset dünyası Albayrak ailesinin mutlu gününde bir araya geldi.

Bilkent Otel’de yapılan düğüne, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Diyanet İşleri Başkanvekili Ekrem Keleş, eski bakanlar Hüseyin Çelik ve Erdoğan Bayraktar, Ankara Milletvekili Emrullah İşler ile iş adamları, siyasetçiler ve Albayrak Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak başta olmak üzere Albayrak ailesi katıldı. Şahin ve Albayrak’ın nikah şahitliğini Nurettin Canikli, Osman Aşkın Bak, Emrullah İşler, Hüseyin Çelik ve Erdoğan Bayraktar ile Ahmet Albayrak yaptı. Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlayan nikah töreni pasta kesimi ve ikramın ardından sona erdi.

#Ahmet Albayrak
#Emrullah İşler
#Hüseyin Çelik
#Alper Tunga Albayrak
#Hasan Albayrak
#Gamze Şahin
7 yıl önce