|

Amberin Zaman teröre karşı teröristi savundu

İstanbul Ortaköy'de dün gece saatlerinde düzenlenen saldırı tüm Türkiye'yi derinden sarstı. Türkiye hain bir saldırıya daha tanıklık ederken Amberin Zaman, yine skandal ifadeler kullandı. Zaman, saldırı sonrası terör örgütlerini savunarak "YPG ve SDG ye saldırmaya devam edilecek mi acaba?" dedi.

Yeni Şafak
10:20 - 1/01/2017 Pazar
Güncelleme: 11:46 - 1/01/2017 Pazar
Yeni Şafak
Amberin Zaman, Ortaköye saldırısı sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda terör örgütlerini savundu.
Amberin Zaman, Ortaköye saldırısı sonrası Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda terör örgütlerini savundu.

İstanbul Ortaköy'de dün gece saatlerinde bir gece kulübüne silahlı saldırı düzenlendi. Noel Baba kıyafeti giyen bir teröristin gerçekleştirdiği saldırıda 39 kişi hayatını kaybetti, 69 kişi yaralandı.



Saldırı sonrasında, daha önce olduğu gibi yine provokasyon peşinde olanlar vardı. Teröre karşı terörü savunan Amberin Zaman, saldırının gerçekleştirilme sebebinin Türkiye'nin terör örgütü YPG'ye karşı yaptığı operasyonlar olduğunu ima ederek, şu skandal sözleri söyledi:



IŞİD'e karşı en etkin güç olan YPG ve SDG ye saldırmaya devam edilecek mi acaba?



YPG'lileri ziyaret etmiş!


Amberin Zaman, paylaşımı yaptığı sıralarda Tel Abyad'da terörist YPG'lilerle birlikte olduğunu da gizlemedi. Amberin Zaman, Rojava'dan yeni döndüm ve baya ilerleme gözlemledim, iki yıl aradan sonra yazıyorum" ifadelerini kullanarak bölgedeki teröristlere övgü yağdırdı.













#Amberin Zaman
#YPG
#PYD
#Ortaköy
7 yıl önce