|

Ambulans halk otobüsüyle çarpıştı: 7 yaralı

Kadıköy'de ambulansın özel halk otobüsü ile çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yeni Şafak
12:19 - 12/04/2015 Pazar
Güncelleme: 09:23 - 12/04/2015 Pazar
IHA

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 10.00 sıralarında Bostancı Emin Ali Paşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Maltepe istikametine seyreden ve hasta taşıdığı öğrenilen 34 YB 0432 plakalı ambulans, Ümraniye-Ataşehir seferini yapan 34 NYB 29 plakalı özel halk otobüsüne çarptı. Kazadan kurtulmak için direksiyonu kıran otobüs şoförü, bir benzin istasyonuna metreler kala durabildi. Kazada ambulansta bulunan 4 sağlık görevlisi ile otobüste bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulansın içerisinde bulunan hasta ise başka bir ambulansla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne götürüldü. Ambulansın hastaneye girişi sırasında yol vermeyen bir vatandaş ambulans şoförünün tepkisi ile karşılaştı. Ambulans sürücüsü ile vatandaş arasında yaşanan tartışma üzerine güvenlik görevlileri olay yerine geldi. Ancak güvenlik görevlilerinin yaşanan tartışmaya müdahale etmek yerine gazetecileri uzaklaştırmaya çalışması tepki çekti.


Olayı gören vatandaşlar, kaza ile ilgili ambulans sürücüsünü suçladı. Vatandaşlar, yolcu otobüsünün geçmekte olduğunu, bu sırada ambulansın çok süratli olduğunu belirttiler. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

#Kadıköy
#özel halk otobüsü
#7 kişi yaralandı
#Ambulans halk otobüsüyle çarpıştı
9 yıl önce