|

Ankara'da sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimine ilişkin gözaltına alınan 5 kişiden 2'sine tutuklama talebi

Ankara'daki Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimine ilişkin soruşturma kapsamında beş şüpheli gözaltına alındı. Savcı, 5 şüpheliden 2'sinin tutuklamasını talep etti. Sağlık çalışanları saldırıdan kapının arkasına sedyeler koyarak kurtulmuştu.

12:53 - 23/09/2020 Çarşamba
Güncelleme: 17:50 - 23/09/2020 Çarşamba
AA
Sağlık çalışanları saldırıdan kapının arkasına sedyeler koyarak kurtulmuştu.
Sağlık çalışanları saldırıdan kapının arkasına sedyeler koyarak kurtulmuştu.

Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık çalışanlarına yönelik saldırı girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 kişinin ardından 3 kişi daha gözaltına alındı.

Gözaltındaki şüpheli sayısı 5'e çıktı.


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sağlık çalışanlarına yönelik eylemleri içeren görüntüleri ihbar kabul ederek şüpheliler hakkında, "kamu malına zarar verme", "görevini yaptırmamak için direnme", "tehdit" ve "hakaret" suçlarından soruşturma başlatmıştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında, hastanenin yoğun bakım kapısını zorlayan kişilerin kimlikleri tespit edildi.

Savcı 2'sinin tutuklanmasını talep etti

Savcı, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki şiddet olayına ilişkin soruşturmada, 5 şüpheliden 2'sinin tutuklamasını talep etti.

#Keçiören
#Ankara
4 yıl önce