|

Arda’ya taciz ve saldırı davası

Arda Turan’ın, ‘’cinsel taciz’’, ‘’kasten yaralama’’, ‘’korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme’’ ve ‘’ruhsatsız silah bulundurma’’ suçlarından 12,5 yıla kadar hapsi istendi. Şarkıcı Berkay için de 2 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Haber Merkezi
04:00 - 16/10/2018 Salı
Güncelleme: 03:47 - 16/10/2018 Salı
Yeni Şafak
Arda Turan için  3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.
Arda Turan için 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.

İstanbul-Emirgan'daki bir eğlence mekanında şarkıcı Berkay Şahin’in burnunu kıran Başakşehirli milli futbolcu Arda Turan için 12,5 yıl hapis cezası istendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesi Bürosu'nca, Arda ile "Berkay" olarak tanınan şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavgayla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Sarıyer Emirgan’daki eğlence mekanı ile hastanede yaşananların anlatıldığı iddianamede, suç aleti tabancanın da müsaderesi istendi. İddianamede, müşteki şüpheli Arda Turan hakkında ''cinsel taciz'', ''kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama'', ''korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme'', ''ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma'' suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.


Müşteki şüpheli Berkay Şahin hakkında ise ''hakaret'' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası talep edilen iddianame, Başsavcılıkça onaylanarak İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Savcılık, müşteki Arda Turan'a yönelik olarak şüpheliler Berkay Şahin, Onur Ürkmez ve Hüseyin Aydeniz hakkında ''silahla tehdit'' suçundan açılan soruşturmada ise takipsizlik kararı verdi.

#Arda Turan
#Taciz
#Saldırı
6 yıl önce