|

Avcılar metrobüs durağında 'termos' paniği

Avcılar metrobüs durağında sabah saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Çöp kutusunun yanına bırakılan termosu gören vatandaşlar durumu görevlilere bildirdi. Polislerin durağa gelmesiyle kapatılan durakta metrobüs seferleri tek şeritten yapıldı. Bomba imha ekiplerinin incelemesi sonucu termosun içinin boş olduğu ve bir vatandaş tarafından bırakıldığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
11:33 - 17/04/2016 Pazar
Güncelleme: 13:17 - 17/04/2016 Pazar
Diğer

Avcılar metrobüs durağı, çöp kutusu yanına bırakılan termos nedeniyle sabah saatlerinde heyecanı anlar yaşandı. Yaklaşık yarım saat kapatılan durakta metrobüs seferleri de aksadı.



Geçtiğimiz günlerde çöpte görülen bilyelerden sonra bu sefer de metrobüs durağında "termos" heyecanı yaşandı. Saat 11.00 sıralarında duraktaki çöp kutusunun yanındaki termosu gören görevliler durumu polis bildirdi. Polis ekipleri durağa gelerek önlem aldı. Durak kapatılırken durum uzman ekiplere bildirildi. Uzman ekipler beklenirken durağa kimse sokulmadı, metrobüs seferleri ise tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.



Durağa gelen uzman ekibin incelemesi sonrası termosun içinde su olduğu belirlendi. Termosun bozulması nedeniyle bir kişi tarafından buraya bırakıldığı belirlendi. İncelemenin ardından durak açıldı, seferler normale döndü.









#avcılar metrobüs
#avcılar bomba
#metrobüs bomba
8 yıl önce