|

Bahçeli: Çiller'in mitinge katılması çok anlamlı

MHP lideri Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün AK Parti'nin Yenikapı'da düzenlediği Büyük İstanbul Mitingi'ne eski Başbakan Tansu Çiller'in katılmasına ilişkin yaptığı değerlendirmede "Milli bir şuurla orada olduğunu söylüyor. Bunu çok anlamlı buldum ve tebrik ediyorum." dedi.

Yeni Şafak
07:19 - 19/06/2018 Salı
Güncelleme: 08:58 - 19/06/2018 Salı
AA
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Eski Başbakan Çiller'in Büyük İstanbul Mitingi'ne katılması'na dair "Türkiye'nin gerçeği karşısında milli bir şuurla orada olduğunu söylüyor, başka amaç taşımıyor. Bunu çok anlamlı buldum ve tebrik ediyorum." dedi.

"Çiller'in Büyük İstanbul Mitingi'ne katılması çok anlamlı"

MHP lideri Bahçeli, Eski Başbakan Tansu Çiller'in Büyük İstanbul Mitingi'ne katılması ile ilgili, 'Türkiye'nin gerçeği karşısında milli bir şuurla orada olduğunu' söylüyor, başka amaç taşımıyor. Ben bunu çok anlamlı buldum ve tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bahçeli, MHP seçmeninin Akşener ya da İnce'ye oy vereceği iddiaları ile ilgili de "Türkiye'de, hele hele terörle mücadeledeki sağlanmış olan üstün başarıyı gölgeleyebilecek bir hataya bir ülkücü nasıl düşebilir?" şeklinde konuştu.

#MHP
#Tansu Çiller
#AK Parti
#Yenikapı mitingi
6 yıl önce