|

Balıkesir ülkenin parlayan yıldızı

Yurtiçi ve yurtdışında hizmet veren Balıkesirliler dernekleri başkan ve yöneticilerini ağırlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir’in vizyon projelerini anlattı. Balıkesirli olmanın ayrıcalık olduğunu söyleyen Başkan Uğur, Balıkesir’in Türkiye’nin parlayan yıldızı olduğunu belirtti.

Yeni Şafak
04:00 - 5/02/2017 Pazar
Güncelleme: 00:34 - 5/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir’in vizyon projelerini anlattı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir’in vizyon projelerini anlattı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından tarafından yurtiçi ve yurtdışında hizmet veren Balıkesirliler dernekleri için düzenlenen teknik temas ve tanışma programı kapsamında 15 derneğin başkan ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarafından ağırlandı. Balkonuk Center'de düzenlenen programda Başkan Uğur ile bir araya gelen derneklerin başkanları tek tek söz alarak faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler ve isteklerini ilettiler. Toplantıya Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BESOB Başkanı Fehmi Erdem, çeşitli kurumların müdür ve yöneticileri, hemşeri dernekleri başkan ve üyeleri katıldı.





15 DERNEK BAŞKANI KATILDI


Balkonuk Centerdeki etkinlik hemşehri derneklerinin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinin fotoğraflarının yeraldığı sergiyi gezmeleri ile başladı. Projeler hakkında yetkililerden bilgi alan hemşehri dernekleri üyeleri daha sonra Karesi Halkoyunları ekibinin gösterisini izledi. 15 dernek başkanının tek tek söz alarak faaliyetleri hakkında bilgi verdiği programın sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.



'Bandırma sanayi ve lojistik üs olacak'


Bandırma'nın Balıkesir'in Dünya'ya açılan kapısı olduğunu söyleyen Başkan Uğur, Bandırma'yı hakettiği değere ulaştırmanın Balıkesir ve Türkiye'ye değer katacağını belirtti. İlin değer ve imkanlarını kullanarak Balıkesir'i cazibe merkezi haline getirmek istediklerini belirten Başkan Uğur, “Şehirler medeniyetin, medeniyetler de şehrin kendisidir. Bizim Bandırma'ya kazandırmak istediğimiz projelerin temelinde işte bu anlayış vardır. Neden Bandırma'da bir tasarım parkı geliştirmek istiyoruz. Bunun yüzlerce sebebi var. Bandırma gelecek vizyonun da, ülkenin en önemli sanayi ve lojistik üssü olacak. Türkiye'nin lojistik hattında ürettiği ürünlerin dünyaya en ucuz açılabileceği kapı Bandırma'dır." dedi.


















#Balıkesir Büyükşehir Belediyesi
#Ahmet Edip Uğur
#Bandırma
7 yıl önce