|

Balıkesir'de katliam gibi kaza: 8 kişi hayatını kaybetti 10 kişi yaralandı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde düğüne gidenlerin içinde bulunduğu minibüs ile süt taşıma tankerinin kafa kafaya çarpıştığı kazada 8 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.

13:15 - 11/06/2022 Cumartesi
Güncelleme: 16:49 - 11/06/2022 Cumartesi
DHA
Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Balıkesir'deki kaza, saat 11.30 sıralarında Kepsut- Dursunbey kara yolunun Naipler Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Dursunbey'den Balıkesir’deki bir düğüne gitmek için yola çıkanların içinde bulunduğu 10 AEA 731 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen 10 F 4942 plakalı süt taşıma tankeri, kafa kafaya çarptı.
Kazada 6 kişi hayatını, 12 kişi yaralandı.
İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçlardan çıkarılan yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı.
Tedaviye alınan yaralılardan 2'si daha kurtarılamadı.

Kaza yerine gelip yetkililerden bilgi alan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, "Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" dedi.


HAYATINI KAYBEDENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Dursunbey-Kepsut karayolunda meydana gelen feci kazada hayatı kaybeden 7 vatandaşın isimleri belli oldu.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan hayatını kaybedenlerin isimlerini yayımlayarak, baş sağlığı diledi.

Kazada hayatın kaybeden 7 kişinin isimleri şunlar. Ayşe Karaca (59), Aysel Turhan (46), Emine Turhan (67), Ayşe Atik (49), Süleyman Altıyurt (38), Hatice Karakurt (49) ve Ramazan Konak 52) olduğunu açıkladı.







#Balikesir
#Kütahya
#Kaza
2 yıl önce