|

Başbakan Yıldırım at sırtında selamladı

Bilecik Söğüt'teki ilçesinde düzenlenen 736. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'nin son gün etkinliklerine katılarak ata bindi. Alandaki gezintisi sırasında renkli görüntüler objektiflere yansıdı. Başbakan Yıldırım daha sonra alanda bulunan vatandaşlarla kucaklaştı.

Yeni Şafak
13:12 - 10/09/2017 Pazar
Güncelleme: 13:33 - 10/09/2017 Pazar
Yeni Şafak
Başbakan Yıldırım, daha sonra şenliklerin son gün etkinlikleri kapsamında bir süre ata bindi.
Başbakan Yıldırım, daha sonra şenliklerin son gün etkinlikleri kapsamında bir süre ata bindi.

Başbakan Binali Yıldırım, "İhanet odaklarının saldıkları zehri devletin damarlarından temizleyen Türkiye artık yeni hedeflere, ufuklara yelken açmıştır. Ekonomide, hukukta, demokraside kendine büyük hedefler koyan ülkemizi hiç ama hiçbir güç asla durduramayacaktır. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi hedef alan, fitne peşinde olanlara bu millet asla fırsat vermeyecektir" dedi.

Yıldırım, Söğüt Belediyesi tören alanında düzenlenen 736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde yaptığı konuşmada, milletin çok acılar, musibetler gördüğünü, çok badirelerden geçtiğini ancak istiklaline gölge düşürmediğini belirtti.

Başbakan Yıldırım, daha sonra şenliklerin son gün etkinlikleri kapsamında bir süre ata bindi. Vatandaşlar at üstünde selamlayan Başbakan Yıldırım, daha sonra ise genç-yaşlı birçok kişiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.



#Binali Yıldırım
#Ertuğrul Gazi
#Söğüt
7 yıl önce