|

Başbakan'dan son dakika ATAK helikopter açıklaması

Başbakan Yıldırım, Belarus ziyareti öncesi açıklamalarda bulunuyor. Afrin'de düşen helikopter ile ilgili soruya yanıt veren Yıldırım, "Helikopterin düşürüldüğüne yönelik herhangi bir delil ve belirti yok" dedi.

Yeni Şafak
09:07 - 14/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:10 - 14/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Son dakika
Son dakika

Başbakan Binali Yıldırım, Belarus ziyareti öncesinde Ankara'da açıklama yapıyor. Yıldırım'ın açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Ziyaretin esnasında karşılıklı yatırımın daha da geliştirilmesi için alınabilecek yeni tedbirler ve kararlar gözden geçirilecek. Belarus'un ardından Almanya ziyaretinde Şansölye Merkel ile bir görüşme gerçekleştireceğiz. Almanya ve Türkiye arasında varolan bütün alanları görüşme fırsatımız olacak.

Avrupa'da baş gösteren İslam düşmanlığı ve aşırı milliyetçilik akımlarına karşı da gerekli tedbirlerin alınması konusu görüşeceğimiz hususlar arasında yer alıyor.

ATAK helikopterin düşmesi

Helikopterin düşürüldüğüne yönelik herhangi bir delil ve belirti yok. Bütün ihtimalleri göz ardı etmeden bir kaza kırım heyeti oluşturuldu. Silahlı kuvvetler bünyesinde çalışma devam ediyor. Henüz tamamlanmış değil.

#Binali Yıldırım
6 yıl önce