|

Batı'ya teminat verecekti

Terörist Gülen’in Akıncılar Hava Üssü’nde neden bir ev inşa ettirdiği ortaya çıktı. Gülen, darbe başarıya ulaşsaydı 25 Temmuz’da özel bir uçakla Amerika’dan Türkiye’ye gelecek ve doğrudan Akıncı Üssü’ne inecekti. Gülen burada darbeye destek olan Batılı ülkelere teminat veren bir açıklama yapacaktı. Ardından dinler üstü anlayışa göre sıkıyönetimi kutsayacaktı.

Yeni Şafak
04:00 - 7/05/2017 Pazar
Güncelleme: 07:59 - 7/05/2017 Pazar
Yeni Şafak
Terör örgütü lideri Fetullah Gülen
Terör örgütü lideri Fetullah Gülen

15 Temmuz darbesinin yönetim merkezi olan Akıncılar Hava Üssü’nde terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in Türkiye’ye geldiğinde kullanması için inşa edilen yapıda Gülen’in Türkiye’ye gelip kendisini destekleyen batı ülkelerine teminat vereceği ortaya çıktı. Gülen, 25 Temmuz’da ABD’den özel uçakla Türkiye’ye gelecek, doğrudan Akıncı Üssü’ne inecek ve FETÖ askerleriyle yapacağı açıklamada, dinler üstü anlayışa göre sıkıyönetimi kutsayacaktı.

KARARGAHIN ŞİRESİ TEMİNAT SÖZÜ

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’in Akıncı’daki Karargahı’nın neden inşa edildiğinin şifreleri çözülüyor. Edinilen bilgiye göre, Gülen Akıncı’da kendisi için inşa edilen bu karargahı, zaferini ilan etmek için kullanacaktı. Gülen’in 25 Temmuz’da özel uçakla ABD’den Türkiye’ye gelip doğrudan Akıncı Üssü’ne inmesi planlanıyordu. Gülen, Akıncı’ya geldiğinde burada kendisi için inşa edilen karargahtan Türk halkına ve dünyaya zafer konuşmasını yapacaktı.


TÜRKİYE’Yİ BATIYA TESLİM EDECEKTİ

Gülen, beraberinde FETÖ askerleriyle yapacağı konuşmasında, darbe girişimini destekleyen müttefiki batı ülkelerine teminat verecekti. Darbe girişimi başarıya ulaşsaydı “Humeyni gibi gelecekti” denilen Gülen, Türkiye’de, dinler üstü anlayışa göre sıkıyönetimini kutsayacaktı. Gülen için Akıncı Üssü’nde inşa edilen karargah, Akıncı İddianamesine girmişti. Akıncı Üssü’nde Gülen için bir yapı inşa edildiği ortaya çıkarken, Gülen’in neden Akıncı’da böyle bir yer istediği merak konusu olmuştu.

#Akıncılar Hava Üssü
#Batı
#Teminat
#15 Temmuz
7 yıl önce