BBP referandum kararını verdi

Yeni Şafak
10:4010/03/2017, Cuma
G: 17/03/2017, Cuma
AA
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici

BBP Genel Başkanı Destici, 16 Nisan'daki anayasa değişikliği halk oylamasında "evet" oyu kullanacaklarını açıkladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanlığı sistemini getirecek olan 18 maddelik anayasa düzenlemesinin oylanacağı referandum için verilen kararı açıkladı.



Destici, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek anayasa değişikliği halk oylamasında parti olarak 'evet' oyu kullanacaklarını duyurdu.



Nedenini açıkladı

Düzenlediği basın toplantısında kararın gerekçesini açıklayan Destici, "Devletin ve miletin bekası, istikbali ve istiklali söz konusu olduğunu gördüğünde Büyük Birlik Partisi ve onun idealist kadroları hiçbir siyasi ikbal düşünmeden devletin ve milletin yanında durur. Bunun için 'evet' demeye karar vermiş bulunuyoruz" dedi.






#Referandum
#BBP