|

BBP'den Abdullah Gül'e adaylık uyarısı: 2007'yi hatırla

AK Parti - BBP görüşmesinden sonra açıklama yapan BBP lideri Destici, 'Cumhur ittifakı'na destek verecekleri tekrarlayarak Abdullah Gül'ün adaylık ile ilgili gazetecilerin sorusuna "Sayın Gül bir değerimiz. Fakat onun da çok yıpratılmaması gerekir. Sayın Gül 2007'ye dönmeli. Şimdi o döneme baktığımızda 367 krizi vardı. Krizin öncesinde bir tarafta Cumhur İttifakı'nın başında kendisini 'Kardeşim' diye aday gösteren Erdoğan var. Bu tarafta 367 krizini çözen Devlet Bahçeli var. Yine hiç tereddüt etmeden Gül'ü destekleyen BBP var. Öbür tarafta 367 krizini çıkarıp seçilmemesi için her yolu denemiş kişiler var. Sayın Gül kararı bu yönde verir diye düşünüyorum" dedi.

Yeni Şafak
11:29 - 25/04/2018 Wednesday
Güncelleme: 18:07 - 25/04/2018 Wednesday
Yeni Şafak
BBP lideri Mustafa Destici'den Abdullah Gül'e adaylık uyarısı
BBP lideri Mustafa Destici'den Abdullah Gül'e adaylık uyarısı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçim süreciyle ilgili adaylığı konuşulan Abdullah Gül'le ilgili açıklamalarda bulundu.

"SAYIN GÜL 2007'E DÖNMELİ!"

BBP lideri Mustafa Destici 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylık iddialarına ilişkin konuştu. Destici, "Sayın Gül Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli siyasetçilerimizden. Bir değerimiz. Fakat onun da çok yıpratılmaması gerekir. Sayın Gül 2007'ye dönmeli. Şimdi o döneme baktığımızda 367 krizi vardı. Krizin öncesinde bir tarafta Cumhur İttifakı'nın başında kendisini 'Kardeşim' diye aday gösteren Erdoğan var. Bu tarafta 367 krizini çözen Devlet Bahçeli var. Yine hiç tereddüt etmeden Gül'ü destekleyen BBP var. Öbür tarafta 367 krizini çıkarıp seçilmemesi için her yolu denemiş kişiler var. Sayın Gül kararı bu yönde verir diye düşünüyorum. Bunu hesap edecektir. Bu tecrübeye bu duruşa sahip bir siyasetçidir Sayın Gül" dedi.

#AK Parti
#BBP
#Abdullah Gül
#seçim
#Mustafa Destici
6 years ago