|

Bekir Bozdağ'dan suikast açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bosna Hersek ziyareti öncesi alınan suikast ihbarlarıyla ilgili Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, "Böylesine büyük bir liderden ve dava adamından rahatsız olan ve cumhurbaşkanımızı yok etmek isteyen çevrelerin olduğunu da biliyoruz. Suikast ihbarları,her daim olan ihbarlardır" açıklamasını yaptı.

Yeni Şafak
19:43 - 19/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 21:29 - 19/05/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ

Bosna Hersek ziyareti öncesi istihbarat örgütlerine ulaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a suikast yapılabileceği ihbarlarıyla ilgili Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ açıklama yaptı.

Bozdağ, "Böylesine büyük bir liderden ve dava adamından rahatsız olan ve cumhurbaşkanımızı yok etmek isteyen çevrelerin olduğunu da biliyoruz. Suikast ihbarları, her daim olan ihbarlardır" ifadelerini kullandı.

Bozdağ'ın paylaşımları şöyle:



Böylesine büyük bir liderden ve dava adamından rahatsız olan ve cumhurbaşkanımızı yok etmek isteyen çevrelerin olduğunu da biliyoruz. Suikast ihbarları, her daim olan ihbarlardır.

Recep Tayyip Erdoğan, ölüm tehditlerinden korkacak,yolundan ve davasından dönecek biri değildir.

Recep Tayyip Erdoğan, imanlı,salih bir mü’mindir.Allah’ın izni olmadan verilen canı kimsenin alamayacağına imanı tamdır.

Cumhurbaşkanımız bugünlere,nice tehditleri ve nice baskıları aşarak, nice oyunları ve tuzakları bozarak geldi,bından sonra da aynı inançla devam edecektir.




Allah’ın yardımı,himayesi ve muhafızlığı altında, aziz milletimizin,ümmeti Muhammed’in ve mazlumların duasıyla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yoluna devam edecektir.

Kimse bu yolu kapatamayacak, kimse bu yürüyüşü durdurmayacaktır.



#Suikast
#Bekir Bozdağ
6 yıl önce