|

Bingöl şehitlerimizi uğurladık: Güle güle git canım

Bingöl’de mühimmat sevki sırasında yaşanan patlamada şehit olan Özel Harekat polisleri Birol İli Erzurum’da, Necati Aygün memleketi Aydın’da toprağa verildi.Şehit İli’nin eşi Merve İli, “Cenazem kalabalık olsun istiyordun, bak bir Erzurum geldi. Güle güle git canım” diye ağladı. Şehit Aygün’ün eşi Gülçimen Aygün, kardeşi Burçin Güzel, babası Mehmet Aygün şehidin fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü.

00:00 - 24/03/2022 Perşembe
Güncelleme: 23:11 - 23/03/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Bingöl'de şehit olan Özel Harekat polisleri memleketlerinde toprağa verildi.
Bingöl'de şehit olan Özel Harekat polisleri memleketlerinde toprağa verildi.

Bingöl’de mühimmat sevki sırasında meydana gelen patlamada şehit olan özel harekat polisleri son yolculuklarına uğurlandı. Şehit Birol İli Erzurum’da, Necati Aygün ise memleketi Aydın’da toprağa verildi.


Özel harekat polisi Birol İli, baba ocağı Erzurum’un Aziziye ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.Şehidin cenazesinde eşi Merve İli’nin “Cenazem kalabalık olsun istiyordun, bak bir Erzurum geldi.

Güle güle git canım.” sözleri yürekleri dağladı. Evli ve 1 çocuk babası olan şehidin cenazesi Demirgeçit Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verildi. Aynı olayda şehit olan polis memuru Necati Aygün ise, memleketi Aydın’ın Çine ilçesinde toprağa verildi.

Burada şehidin eşi Gülçimen Aygün, kardeşi Burçin Güzel, babası Mehmet Aygün şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.


#Bingöl
#Erzurum
#Aydın
#Necati Aygün
#Birol İli
2 yıl önce