|

Bir yemeğe 90 bin lira

Çiftlik Bank vurgunuyla 80 bin kişiyi yaklaşık 500 milyon lira dolandırdıktan sonra yurtdışına kaçan “Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Dubai’de bir kadınla yemek yiyen Aydın, 90 bin lira hesap ödedi.

Haber Merkezi
04:00 - 4/09/2018 Salı
Güncelleme: 00:44 - 4/09/2018 Salı
Yeni Şafak
“Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.
“Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Çiftlik Bank’ın firari CEO’su Mehmet Aydın, Dubai’de bir kadınla yediği yemek için 90 bin lira ödedi. Çiftlik Bank vurgunuyla 80 bin kişiden dolandırdığı 500 milyon liranın üzerinde parayla yurtdışına kaçan “Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın’ın lüks yaşamına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Aydın’ın, vurgun parasını nasıl harcadığı bir kez daha gözler önüne serildi.

GARSONLARDAN ÖZEL İLGİ

Aydın, Dubai’nin en lüks mekanlarından birinde bir kadınla birlikte görüldü. Garsonlar, Aydın ve kadınla özel olarak ilgilendi. İkilinin, yemek esnasında bir hayli keyifli olduğu dikkat çekti. Aydın’ın yemek için toplam 90 bin TL’ye tekabül eden, 30 bin dirhem hesap, 20 bin dirhem de bahşiş ödemesi yaptığı öğrenildi.


KIBRIS’TA KUMAR OYNAMIŞ

Ortaya çıkan bir diğer görüntü ise, şirketin paraları kaçırdığı ilk yer olarak düşünülen Kıbrıs’tan. Firari CEO’nun kaçtığı ilk günlere ait olduğu ait olduğu sanılan görüntülerde Mehmet Aydın, Kıbrıs’ın en büyük kumarhanelerinden birinde kumar oynarken görüldü. Lüks otomobil tutkunu Aydın, Ferrari’nin yanı sıra çok sayıda lüks araç da satın almış. Aydın’ın, Uruguay’da çekildiği öne sürülen, Ferrari ile kırmızı ışıkta beklediği ve daha sonra otomobiliyle adeta şov yaparak uzaklaştığı anlara ait görüntüler uzun süre kamuoyunun gündemini meşgul etmişti. Uruguay’a kaçan Aydın hakkında kırmızı bülten çıkarılmıştı.

Bu arada, kardeşiyle birlikte yurtdışına kaçan ağabey Fatih Aydın ise ülke ülke geziyor. Aydın, Hong Kong’ta çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşıyor.


36 bin lira bahşiş bıraktı

Mobil oyun oynayarak para kazanma vaadiyle oluşturduğu saadet zinciri sayesinde binlerce kişiyi mağdur eden Çiftlik Bank’ın firari Ceo’su Mehmet Aydın’ın Dubai’de yeni görüntüleri ortaya çıktı. Ferrari ile gezen Aydın, son olarak Dubai’de lüks bir restoranda görüldü. Bir kadınla birlikte yemek yedi. Yemek için 30 bin dirhem (54 bin lira) ödeyen Aydın, garsonlara da 20 bin dirhem (36 bin lira) bahşiş bıraktı.

#Çiftlikbank
#Tosuncuk
#Dubai
6 yıl önce