|

Bizi kimse dize getiremez

Başbakan Yıldırım, Türkiye’de ve bölgemizde emperyal güçlerin oyun planları olduğunu belirterek, “Ne PKK ne FETÖ ne DEAŞ bize bir şey yapamaz. Proje terör örgütleri, onların taşeronları, şer mihraklar hiçbir zaman bizi dize getiremez. Türkiye’yi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokacağız” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/06/2018 Cuma
Güncelleme: 02:44 - 8/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Başbakan Yıldırım, mitingin ardından kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.
Başbakan Yıldırım, mitingin ardından kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektirdi.

Partisinin Kars ve Ardahan mitinglerinde konuşan Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bu milletin birliğini ve kardeşliğini hiç kimsenin bozamayacağını belirtti. Yıldırım, özetle şu mesajları verdi:

Türkiye'de ve bölgemizde maalesef emperyal güçlerin bir oyun planı var. Bu oyun planında Kürtlerin kanıyla, canıyla bir devlet kurmaya çalışıyorlar. Ama onlar şunu bilmiyorlar: bu topraklarda Kürt de Türk de kardeştir, beraberdir, birliktedir; onlara göz diken de kalleştir.

BİRLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR

DEAŞ, PKK ve bunlarla bağlantılı diğer örgütlerle mücadelemiz son dönemde çok hızlandı ve büyük neticeler aldık. Ne PKK ne FETÖ ne DEAŞ bize bir şey yapabilir; bu milletin birliğini, kardeşliğini bozamazlar. Bunlar beyinlerini kiralamış, satmış alçakların ta kendisidir. Bu millete diz çöktüremeyecekler; anaların gözlerinden yaş akmasını önleyeceğiz; evlatlarımızı geleceğe hazırlayacağız.

OYUNLARI BİTMEDİ

Şer odaklarının oyunları bitmedi. Bunlar, Türkiye hakkında sinsi plan yapıyorlar. Küresel güçler, onun maşası PKK, DEAŞ, FETÖ'nün tek amacı var: Türkiye'yi bölmek, hudutlarımızın güneyinde bir terör devleti kurmak. Sözde diyorlar ki: 'Kürt kardeşlerimize devlet kuracağız'. Hadi oradan! Kürtlerin de Türklerin de devleti buradadır, Anadolu topraklarındadır. Bin yıldır biz bu topraklarda ahdetmişiz, 'bir olacağız, beraber olacağız, Türkiye olacağız' demişiz; siz de kim oluyorsunuz?!

HADİ ORADAN, SEN KİMSİN

Adaylar geliyor buraya, ne diyorlar: 'AK Parti'nin yaptığı ne kadar iş varsa onları ortadan kaldıracağız, yıkacağız, bütün eserlerini yok edeceğiz'. Bunların tek dertleri var: Recep Tayyip Erdoğan'ı indirmek. Güçleri yeter mi? Bir yandan 'Eski sistemi getireceğiz' diyorlar da... PKK'ya, DEAŞ'a, FETÖ'cülere eleman vermeyen, göz açtırmayan Paşa'nın apoletini sökecekmiş... Hadi! Sen kimsin?! O generalin apoletini sökmek sana mı kaldı! Millet sana o yetkiyi vermez, boşuna heveslenme. Daha dereyi görmeden paçayı sıvayanlara millet bu fırsatı vermez.

TERÖRÜ GÜNDEMDEN ÇIKARACAĞIZ

Bu PKK bölücü terör örgütünün Kürt kardeşlerimle ilgili bir derdi yok. Bunların böyle bir sorunu yok; ancak Kürt kardeşlerimin de Türk kardeşlerimin de Azeri kardeşlerimin de PKK gibi bir sorunu var. Bu sorunu, sizin gündeminizden çıkarmak boynumuzun borcudur. Proje terör örgütleri, onların taşeronları, şer mihraklar hiçbir zaman bizi dize getiremeyecek. Türkiye'yi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına mutlaka sokacağız, bunda kararlıyız.

#Binali Yıldırım
#Başbakan
6 yıl önce