|

“Bizim Esnaf” projesi yüzleri güldürdü

Bahçelievler Belediyesi’nden, yeni eğitim ve öğretim yılında, 22 bin öğrenciye 200 TL tutarında kırtasiye yardımı yapıldı. Bahçelievler Belediyesi’nin “Bizim Esnaf” projesi kapsamında, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile öğrencilerin okul malzeme ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla 22 bin öğrenciye 200 TL tutarında kırtasiye desteği verildi.

00:00 - 3/10/2021 Pazar
Güncelleme: 08:02 - 3/10/2021 Pazar
Yeni Şafak
Öğrenciler, okul ihtiyaçlarını karşılamak için Bahçelievler’de faaliyet gösteren kırtasiyeye gitmesi ile hem esnaf kazandı hem de vatandaş ihtiyacını karşılamış oldu.
Öğrenciler, okul ihtiyaçlarını karşılamak için Bahçelievler’de faaliyet gösteren kırtasiyeye gitmesi ile hem esnaf kazandı hem de vatandaş ihtiyacını karşılamış oldu.

Bahçelievler Belediyesi’nden, yeni eğitim ve öğretim yılında, 22 bin öğrenciye 200 TL tutarında kırtasiye yardımı yapıldı. Bahçelievler Belediyesi’nin “Bizim Esnaf” projesi kapsamında, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile öğrencilerin okul malzeme ihtiyaçlarını karşılaması amacıyla 22 bin öğrenciye 200 TL tutarında kırtasiye desteği verildi. Öğrenciler, okul ihtiyaçlarını karşılamak için Bahçelievler’de faaliyet gösteren kırtasiyeye gitmesi ile hem esnaf kazandı hem de vatandaş ihtiyacını karşılamış oldu. Proje kapsamında yapılan yardımlar nakit olarak değil puan sistemi ile vatandaşa SMS üzerinden gönderiliyor.

  • Yardım almak için başvuruda bulunan vatandaşlar, Bahçelievler ilçesindeki kırtasiye esnafına giderek 200 TL karşılığında alışveriş yapabiliyor. Eğitim desteği kapsamında hem öğrencilerin okul ihtiyaçlarını karşılarken Bahçelievler kırtasiye esnafı da bu kapsamda oldukça yararlandı. Bahçelievler Belediyesi’nin tespit ettiği ihtiyaç sahipleri vatandaşlar kendisine lazım olan malzemeyi nakit olarak değil esnaftan satın alarak ilçe ekonomisine katkı sağlamış oldu.
#Bahçelievler Belediyesi
#Bizim Esnaf
3 yıl önce