Bodrum’da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 7 tutuklama
09:55, 25/07/2026, CumartesiG: Güncelleme: 09:55, 25/07/2026, Cumartesi
DHA

Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.H.P., S.A., F.Y., M.A., A.A., M.C. ve M.H. sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 7 şüpheli, tutuklandı.
Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yalıkavak Mahallesi Küdür mevkisinde ve Bitez Akvaryum koy girişinde kaçak göçmenlerin olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Ekiplerce yürütülen çalışmada iki ayrı olayda 7 göçmen kaçakçısı şüphelisi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.H.P., S.A., F.Y., M.A., A.A., M.C. ve M.H. sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Gündem
Fethiye'deki orman yangınından iyi haber geldi: Alevler kontrol altında

Gündem
Yunan adasında kalp krizi geçirdi: Deniz ambulansıyla Bodrum'a getirildi

Gündem
Marmaris'te denizde erkek cesedi bulundu
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.