|

Bölgeye 82 TIR yardım

Terör mağduru ailelere yardımlar sürüyor. Bölgeye 40 TIR yardım gönderen AK Parti, önümüzdeki ay 42 TIR daha gönderecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/02/2016 Salı
Güncelleme: 00:22 - 23/02/2016 Salı
Yeni Şafak

Teröristlerin saldırıları ve tehditleri yüzünden evlerini terk etmek zorunda kalan binlerce mağdur aileye AK Parti tarafından da insani yardım ulaştırılıyor.



BU AY İÇİNDE GİDECEK


Yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, terör bölgelerinden evlerini terk etmek zorunda kalanlara her ay bin lira kira yardımı yapıldığını belirtti. AK Parti olarak Diyarbakır, Şırnak ve Mardin olmak üzere 7 ile belirlediklerini belirten Özdağ "Şu ana kadar 40 TIR yardım gönderdik. Bunların arasında battaniye, yorgan, mutfak malzemeleri, elektrikli soba, çocuk maması ve gıda malzemeleri var. 42 TIR insani yardım da bu ay içerisinde çeşitli illerden yine o bölgelere gidecek" diye konuştu.



TOKİ EV YAPACAK


Terör olayları nedeniyle evleri tahrip olanlar için TOKİ aracılığıyla ev yapılacağını belirten Özdağ, terör mağdurlarına 1,5 yıl boyunca kira ve yiyecek yardımı yapacaklarını da ekledi.


#Terör mağduru aileler
#ak parti
#terör
#yardım
8 yıl önce