Boydak​ Holding'e kayyum atandı

Yeni Şafak
19:07, 18/08/2016, PerşembeG: Güncelleme: 23:22, 18/08/2016, Perşembe
AA
Boydak​ Holding'e kayyum atandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İstikbal, Bellona ve Mondi gibi ünlü markaların içinde bulunduğu Boydak​ Holding'e 5 kişilik kayyum heyeti atandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Kayseri 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından holding yönetimine 5 kişilik kayyum atanmasına karar verildi.



Kayyumlar Ramazan Arslan, Ramazan Erikli, Ahmet Ziya Beşparmak, Mustafa Karakaya ve Yurdagül Kezban Kılıç Aksungur, polis ekipleri nezaretinde holdingin Organize Sanayi Bölgesi'ndeki merkez binasına girdi.



Holdingin eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak ile holding yöneticilerinden Şükrü, İlyas ve Bekir Boydak, Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı'na yönelik operasyon sonucu tutuklanmış, gözaltına alınan yönetim kurulu başkanı Mustafa Boydak yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.



Holding yöneticilerinden Memduh Boydak da FETÖ'ye finans desteği sağlandığı iddiasıyla daha önce başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.





Mustafa Boydak: Hayırlısı olsun


Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, holding binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, hukuka ve Türk adaletine güvendiğini vurgulayarak "Malum, soruşturmalar vardı. Geldiğimiz noktada, Boydak Holding ve Boydak Holdingin çoğunluk hissedar olduğu şirketlerimize Kayseri 2. Sulh Ceza Mahkemesi kararına göre, kayyum ataması yapıldı, 5 kişilik bir kayyum heyeti. Hayırlısı olsun diyorum." dedi.



Kayyum
heyeti: Şirketlerimizin faaliyetleri herhangi bir kesintiye uğramadan devam edecek



Boydak Holding'e atanan kayyum heyeti açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:



Kayseri Sulh Mahkemesi kararıyla kayyum ataması kararı verilmiştir. Verilen karar gereğince Boydak Holding A.Ş.ye avukat Ramazan Aslan, bankacı Ramazan Erikli, avukat Yurdagül Kezban Kılıç Aksungur, mali müşavir Mustafa Karakaya, mali müşavir Ahmet Ziya Beşparmak kayyum olarak atandı. Kayyum heyeti olarak 18 Ağustos 2016 tarihi itibariyle Boydak Holding ve grup şirketlerinin faaliyetleri eskiden olduğu gibi bütün iş ortaklarımız ve paydaşlarımızla birlikte şirketlerimizin faaliyetleri herhangi bir kesintiye uğramadan devam edecek olup, tüm şirket çalışanları her zamanki gibi çalışmalarına devam edecektir. Boydak Holding, yeni kayyum heyetiyle ülkemizin gelişimine destek olmaya devam edecektir."










Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026