|

Bu görüntüye öfke kustular

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Boğaziçi Köprüsü'nde makam aracını durdurarak intihar girişiminde bulunan Vezir Çatraş isimli vatandaşı bu eylemden vazgeçirmesi Erdoğan karşıtlarını rahatsız etti. Bir insanın intiharın kıyısından dönmesini bile hazmedemeyen çevreler sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Yeni Şafak
15:27 - 25/12/2015 Cuma
Güncelleme: 15:59 - 25/12/2015 Cuma
Yeni Şafak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazının ardından Asya yakasından Avrupa yakasına geçerken, Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan Vezir Çatraş isimli vatandaşın bu eylemden vazgeçmesini sağladı.



Bir insanın intiharın kıyısından dönemsini dahi Erdoğan karşıtlığı çerçevesinde değerlendirenler sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Olayın bir kurgu olduğunu ileri süren isimler Erdoğan'a hakaret boyutuna varan yorumlarda bulundu. Erdoğan'ı hedef alanlar arasında en dikkat çeken isimler ise oyuncu Barış Atay ve yazar Hayko Bağdat. Atay, olayın bir kurgu olduğu imasını öne sürerken Bağdat, "Devlet kurşunuyla hergün çocuklar öldürülürken "ne merhametli adam, köprüde hayat kurtarıyor yaaa" diyemeyeceğim. Kusura bakmasın" ifadeleri ile Cumhurbaşkanı'nı hedef aldı.



Bir hayatın kurtulmasını dahi hazmedemeyenlerin bu tavrı sosyal medyada yoğun tepki çekti.














#Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#Boğaziçi Köprüsü
#Vezir Çatraş
#Barış Atay
#Hayko Bağdat
8 yıl önce