|

‘ByLock’ta 90 bin kişiye ulaştık

Bursa'da AK Parti'nin bayramlaşma programına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, darbe girişimi sonrası ortaya çıkan şifreli sistem ByLock'a giren 180 bine yakın kullanıcıdan yarısının şifresinin kırıldığını söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 21:55 - 13/09/2016 Salı
Yeni Şafak

Kamuda açığa almalarda “Mağdur oldum” diyen herkese kapının açık olduğunu söyleyen Müezzinoğlu, şunları söyledi:



MAĞDURİYET YAŞATMADAN


“Diğer şifrelerin yarısı kırılıp da 'Acaba yine hangi tuzaklar var' kısmını devlete ve millete bedel olarak ödetemeyiz. Milleti ve devleti merkeze alan ve bu ağır depremin artçı depremlerini milletimize yaşatmadan, kısmi mağduriyetler olabilir. Onlar şunu bilsin ki devlet var, adil yöneticiler var. O adil yöneticiler, mutlaka onların hakkını biraz geç de olsa teslim edecektir. Geçici mağduriyetleri sorun yapmak, bu milletin değerleriyle vatan, millet, bayrak sevgisiyle örtüştürmekte zorlanırız. Biz hep birlikte hızla normalleşen ve hızla büyük hedeflere yürüyen bir yolculuğu yapmak zorundayız.”







  1. TEŞEBBÜS BİLE OLMAMALI
  2. Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala da, “2002'den bu yana bütün darbe girişimleri akamete uğramış,
  3. teşebbüs aşamasında kalmıştır. İşte biz, reformlarla bu sistemi öyle bir dönüştürmeliyiz ki artık darbenin 'mesela'sı bile olmamalı bu ülkede. Kuralları, kurumları demokratikleştirmeli ve hepsini birden öyle kurumsallaştırmalıyız ki Talat Aydemir bile mezarından çıkıp gelse 'Artık bu ülke darbe yapma imkanı ortadan kalkmış, yapacak bir şey yok' demeli” diye konuştu.
#Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı
#Mehmet Müezzinoğlu
#FETÖ
#Bylock
8 yıl önce