|

Çekmeköy’e dört kütüphane daha

Çekmeköy Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle inşa ettiği kütüphaneler açıldı

00:00 - 16/10/2021 Cumartesi
Güncelleme: 03:47 - 16/10/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Çekmeköy Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle inşa ettiği kütüphaneler açıldı.
Çekmeköy Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle inşa ettiği kütüphaneler açıldı.

Çekmeköy Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle inşa ettiği kütüphaneler açıldı. Ekşioğlu Şehit Fatih Mehmethan Kütüphanesi, Cumhuriyet Mahallesi El Cezeri Kütüphanesi, Merkez Mahallesi Katip Çelebi Kütüphanesi ve Mehmet Akif Mahallesi Evliya Çelebi Kütüphanesi olmak üzere 4 mahallede Kütüphane çalışması gerçekleştirdi.

Kütüphanede; Felsefe, Psikoloji, Doğa Bilimleri, Matematik, Teknoloji, Sanat, Edebiyat, Tarih gibi birçok alanda yazılmış eser yer alıyor. Bilgiye ve bilgi kaynaklarına daha kolay erişim sağlanması amacıyla kurulan kütüphanede çocuk, genç ve yetişkin kitapları ayrı ayrı sınıflandırılmış olup, toplamda 6500 kitap okuyucuların hizmetine sunuldu.

Kitap okuma ve çalışma alanı olarak kullanılan bölümünde aynı anda 32 kişi misafir edilebilecek. Ödünç kitap hizmeti ve diğer kütüphane hizmetlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar e-Devlet kapısı üzerinden “Halk Kütüphanelerine e-Üyelik” sistemine kayıt olmalı ya da kimlik kartları ile kütüphanede bizzat müracaatta bulunmalıdırlar.

#​Çekmeköy
#Gençlik ve Spor Bakanlığı
#Şehit Fatih Mehmethan Kütüphanesi
#El Cezeri Kütüphanesi
3 yıl önce