|

CHP'li vekilden PKK'ya 'görülmemiş' tepki

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, PKK'lı teröristlerce Diyarbakır'da bir çorbacıda düzenlenen ve 1 sivilin öldüğü, 3 polisin de yaralandığı silahlı saldırı ile ilgili tepki çeken bir tweet attı.​​ PKK'yı kınayamayan vekil haddini aşarak 'Saray' imasında bulundu. Erdoğdu, AK Parti'li vekil Tayyar'ın tweetine verdiği yanıt da ise küfürler savurdu.

Yeni Şafak ve
13:08 - 11/09/2015 Cuma
Güncelleme: 15:39 - 11/09/2015 Cuma
Yeni Şafak

Diyarbakır'da 3 polis memurunun da olduğu bir çorbacı tarandı. Polis-asker-sivil demeden PKK'lılarca gerçekleşen saldırıda 3 polis memuru yaralanırken, çorbacıda çalışan ve iki ay önce askerden geldiği öğrenilen 22 yaşındaki sivil Şeyhmus Sanır hayatını kaybetti.



CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ise PKK'yı kınamak yerine haddini aşarak suçu yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a attı.



"Asker-polis sivilleri katlediyor" yalanlarıyla özellikle de sosyal medyada propaganda yapanlar, PKK'nın sivil gözetmeksizin yaptığı saldırılara kınama göstermediği gibi her defasında hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı suçluyor.






CHP'li vekil Aykut Erdoğdu'nun attığı tweete ise büyük tepki geldi. AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, Erdoğdu'nun tweetine cevap yazdı:




CHP'li vekilden küfürlü mesaj


AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'a cevaben yazan Erdoğdu şu twitleri attı; “Şamil Tayyare bana tokat gibi cevap vermiş... Beni perişan etmiş... Sonra da agaları görsün diye haber yaptırıp RT etmiş...



Agaları @ Ahmet_Davutoglu ve @ RT_Erdogan bu çomar @ samiltayyar27 listeye girmek için bize iyi havlıyor bunu listeye koyun... Ulennn ahlaksız daha düne kadar Oslo'da PKK'nın yatağında fingirdiyordunuz... Viziteniz oyla ödeniyordu... Bize mi havanız? @ samiltayyar27



Değerli sosyal alem... Bu ahlaksıza cevap vermesem meydanı boş zannedecekti... Bu benim tarzım değil ama mecbur kaldım..."

















#aykut erdoğdu
#diyarbakır
#pkk çorbacı
9 yıl önce