|

Cinayeti kılıf çözdü

Antalya'da boğarak öldürdükleri öğretmen Ahmet Kahraman'ın 600 lirası ile telefonunu gasp eden zanlıları, attıkları telefon kılıfı ele verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 23:35 - 13/05/2018 Pazar
Yeni Şafak
Cinayet zanlıları sorgularında suçlarını itiraf etti.
Cinayet zanlıları sorgularında suçlarını itiraf etti.

Antalya'da öğretmen katillerini cep telefonu kılıfı yakalattı. Emel Sevgi Taner İlkokulu'nda görev yapan 62 yaşındaki sınıf öğretmeni Ahmet Kahraman, falezlerde ölü bulundu. Kalp krizi geçirerek falezlerden düştüğü sanılan öğretmenin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, polis de geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

KAYIP ÇANTASI ÇÖPTEN ÇIKTI

Ekipler, yaptıkları çalışma sonucu öğretmenin içinde 600 lira ve cep telefonu olan kayıp çantasını Altındağ Mahallesi 162. Sokak'taki çöp kutusunda buldu. Bölgedeki tüm güvenlik kamerası kayıtlarını didik didik inceleyen ekipler, çöp kutusunun 50 metre ilerisinde iki kişinin yere telefon kılıfı attığını belirledi. Kılıfın, Kahraman'ın kayıp cep telefonuna ait olduğunun tespit edilmesinin ardından polis, şüphelilerin peşine düştü.

BOĞUP FALEZLERDEN ATMIŞLAR

Zanlılardan M.G. (36) kaldığı pansiyonda, C.D (36) ise bir eğlence mekanında gözaltına alındı. Zanlıların, Kahraman ile Yavuz Özcan Parkı'nda tanıştıkları, birlikte falezlere gittikleri, öğretmenin boğazını sıkarak öldürdükleri belirlendi. Zanlıların, öğretmenin çantasındaki 600 lirayı paylaştıkları, cep telefonunun da M.G.'de kaldığı ortaya çıktı. Bir mağarada yaşayan C.D. ile suç ortağı, çaldıkları parayı eğlence mekanında harcadıklarını itiraf etti.

#Ahmet Kahraman
#Antalya
6 yıl önce