|

Çöp evi temizletmeyince kelepçe takıldı

Adana'da atık kağıt ve plastik toplayan bir kişinin oturduğu evden kötü kokular gelmesi üzerine mahalle sakinleri polisi aradı. Polisin gelmesi üzerine evin temizleneceğini anlayan ev sahibi Habib Bıyık polislere direndi. Evin tamamen çöple dolu olduğunu gören polis ekipleri, Bıyık'a kelepçe takarak sakinleştirdi. Bıyık'ın evin haricinde bahçeyi de tamamen çöple doldurduğu görüldü.

Yeni Şafak
13:16 - 15/07/2016 Cuma
Güncelleme: 10:17 - 15/07/2016 Cuma
IHA
Habib Bıyık 3 katlı evinin üçüncü katını tamamen çöplerle doldurdu.
Habib Bıyık 3 katlı evinin üçüncü katını tamamen çöplerle doldurdu.

Adana Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi 75372. Sokak 5 numaralı evin 3. katında oturan Habib Bıyık'ın evinden kötü kokular gelince rahatsız olan komşular polisi aradı. Polis ise Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü arayarak çöp ev şikayeti olduğunu bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen zabıta ve polis ekipleri eve geldi. Evde yapılan incelemede 3 katlı evin 3. katının tamamen çöple kaplı, ayrıca evin bahçesinin de atık kağıt ve plastik ile dolu olduğu görüldü.



Bıçağı eline almak istedi


Zabıta temizlik görevlilerine haber verdi. Bu arada Habib Bıyık ise evini boşalttırmamak için zabıta ve polise direnmeye çalıştı. Kısa süreli tartışmanın ardından Bıyık'a kelepçe vurularak etkisiz hale getirildi. Daha sonra da eve gelen temizlik görevlileri çöpleri poşetleyerek kamyonete yüklemeye başladı. Bu sırada polis tarafından evine getirilen Bıyık, baca ve çinko altına sakladığı paralarını aldı. Bıyık, yerdeki bıçağı da almak isteyince polis tarafından engellendi. Bıyık polis merkezine götürülürken, zabıta evi çöpten tamamen temizledi.







#Habib Bıyık
#Adana
#Çöp ev
8 yıl önce